Complete renovatie Keurslagerij

Snelle renovatie slagerij

Renovatie worstmakerij

Wanneer je denkt aan ambachtelijk vlees, met hoge kwaliteit en beroemde specialiteiten denk je aan Keurslagerij Harmsen uit Diepenveen. Bij deze cateringspecialist ben je ook aan het juiste adres voor buffetten, partyverhuur etc. met huisgemaakte en dagverse producten.

Keurslagerij Harmsen is een ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij. Al 100 jaar zijn ze een begrip in de regio. U kunt dus rekenen op de vertrouwde hoge kwaliteit en alle beroemde specialiteiten. Het vakmanschap en de passie voor het slagersvak is terug te vinden in alle producten; van het rundvlees tot de eigengemaakte maaltijden. Daarnaast staan kwaliteit, persoonlijke bediening en service hoog bij hun in het vaandel.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Complete renovatie slagerij

  Glasbord panelen en DuraQuartz vloeren

  Toen in september 2021 eigenaar Toine Harmsen ons benaderde voor een renovatie van de worstenmakerij, opslag en de hal van het pand hebben we samen met elkaar afgestemd wat de beste keuzes zouden zijn voor zijn slagerij wanden, hygiënisch plafond en de vloer. De NVWA eisen zijn daarin heel erg belangrijk.

  Uiteindelijk heeft HAP B.V. de 211 m2 aan slagerij wanden en de 132m2 hygiënisch plafond voorzien van Glasbord panelen in de kleur wit en heeft onze vloerenpartner Smitvloeren een DuraQuartz 3-5mm systeemvloer gemaakt.

  Strenge foodsafe normen

  Voor de vleesverwerkingsindustrie gelden strenge foodsafe normen van de NVWA met betrekking tot de slagerij wanden en hygiënisch plafond en de afwerking daarvan. Van oudsher werden de slagerijen opgebouwd met tegels en een simpel plafond. De voegen van tegelwanden die veel water absorberen zijn een grote bron van bacterievorming en dan niet te spreken over tegels die barsten of zelfs afbreken.

  Door directe verlijming van bijvoorbeeld Glasbord op de kapotte tegels, indien mogelijk natuurlijk, verlies je weinig ruimte en heb je binnen no-time een vernieuwde look. Doordat de wanden van zichzelf al draagkrachtig zijn en de nieuwe slagerij wanden kras- en stootvast zijn krijg je een geheel wat bijna onbreekbaar is. Ideaal voor een ruimte waar veel met vlees gewerkt wordt.

  Voordelen van Glasbord

  Het voordeel van Glasbord in de vleesverwerkingsindustrie zijn onder andere:

  • Gemakkelijke, snelle en goedkope reiniging, ook wanneer u een hogedrukreiniger gebruikt
  • Voldoet aan alle eisen voor hygiëne en kwaliteit in de relevante industrieën zoals EU-richtlijnen en HACCP
  • Chemicaliën- en zuurbestendig

  In de slagerij en slachterij moet met vele aspecten rekening worden gehouden zoals temperatuurverschil, luchtvochtigheid, manier van schoonmaken, maar ook de staat van de huidige wanden. HAP B.V. komt graag vrijblijvend op locatie om mee te denken, adviseren en uiteindelijk een vrijblijvende offerte toe te sturen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  systeemplafond montage voor slagerijen

  Visindustrie

  hygiënische vloeren wanden en plafonds voor vishandels

  Werkplaatsen

  deuren vloeren wanden en plafonds voor logistiek

  Magazijnen

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware