Paulies Ginger: HACCP waardig

Met liefde gemaakt

 

Wanneer je een gezonde levensstijl wilt aannemen of een goed alternatief wilt drinken voor alcohol dan ben je bij Paulies Ginger aan het juiste adres. Voor de liefde en met liefde heeft Paul de ultieme gemberdrank ontwikkeld en dit proef je. Ze omschrijven de gemberdrank zelf als een ware smaakexplosie gemaakt van biologische ingrediënten. Je kan dit vitamine bommetje puur drinken maar ook mixen met water of thee, het is zelfs te gebruiken als dressing of te mixen als mocktail! Erg veelzijdig dus!

Voor het nieuwe pand in Haarlem zochten ze een bedrijf die hen kon helpen met het HACCP waardig maken van de wanden, plafond en vloer. Daarbij kwamen ze bij HAP BV terecht, welke gespecialiseerd is in hygiënische wandafwerking, HACCP plafondpanelen en hygiënische vloeren en dus hebben we de productieruimte in februari van dit jaar helemaal gerealiseerd en HACCP waardig gemaakt. De ruimte bestaat uit:

80 m2 -> direct verlijmen van Glasbord in de kleur wit
45 m2 -> plafond met PVC plaatjes 60*60 in de kleur wit
45 m2 -> DuraQuartz vloer
1 draaideur 980*2150mm

Voor een productieruimte is het belangrijk dat de ruimte hygiënisch is. Ons Glasbord wandsysteem is daardoor een ideale oplossing voor lange termijn. Dit komt omdat onze HACCP systeemwanden voldoen aan de EU normen van de Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA), de VGM normen en VCA. Belangrijk voor een hygiënische ruimte is dat de wanden en plafond schimmel en bacterie werend zijn, thermisch stabiel en makkelijk te reinigen. Dit zijn ook een aantal eigenschappen waar onze Glasbord panelen aan voldoen. Wanneer er ook de keuze wordt gemaakt om de vloer aan te pakken is het belangrijk om te kijken naar de bedrijfssituatie en de gebruiksintentie van de ruimte. Als laatste is om uit een hygiëne oogpunt de wand – vloer aansluiting te kiezen. Daarvoor hebben wij diverse mogelijkheden, van componentenverbindingen tot hygiënische holplint, van kunststof plint tot een RVS stootplint. Wij leveren daar maatwerk in.


Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen m.b.t. hygiënische wanden, hygiënisch plafond of hygiënische vloer, klik dan verder op onze website. Vraag vrijblijvend informatie of een richtprijs aan en wij komen graag op bezoek om te adviseren wat voor jou de beste keuze is.

En mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de gezonde gember shotjes van Paulies Ginger, iedere zaterdag zijn ze te vinden op de grote markt in Haarlem en anders zijn er verkooppunten verspreid over Nederland én de online webshop.

Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
huuskes
SCA belgie kiest voor HAP BV
de echte bakker kiest voor HAP BV montage
burger king
hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
wanden en plafonds voor Ben & Jerry
subway
Brand
panelen en wanden voor KFC
Johma
Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
Vion
De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
Slagerij
Pepsico
Keurslager
Aware