Dadawan: Worldly food, small town prices

Worldly food, small town prices.

Wanneer je verzot bent op de Oosterse en Westerse keuken ben je bij Dadawan aan het juiste adres! Met de beste ingrediënten in één grote kom serveren ze de Aziatische keuken als een ware beleving. Het is een snelgroeiend restaurant keten met inmiddels 5 vestigingen in Nederland waar je gewoon binnen kan lopen voor een heerlijke maaltijd.

Wist je dat ze in Tilburg het eerste restaurant zijn waar robots in de bediening zijn ingezet? Deze vervangen natuurlijk niet het personeel want bij Dadawan gaan ze voor innovatieve, snelle en vooral persoonlijke service.

Begin 2021 nam projectleider Paul Seijben contact met ons op voor het realiseren van een nieuwe keuken conform de HACCP richtlijnen in een bestaand maar casco opgeleverd pand.

Daar zijn wij op locatie gaan kijken en luisteren naar de wensen die er waren en geadviseerd wat binnen de horeca geldt aan hygiëne code. En toen het papierwerk allemaal op orde was konden we op 7 juli 2021 beginnen met het realiseren van de nieuwe keuken met hygiënische wandpanelen. In totaal hebben we ca. 170 m2 hygiënische wandbekleding mogen toepassen, daarbij is gekozen voor Glasbord in de kleur pearl grey. Voor het plafond is er gekozen voor een systeemplafond met zwarte plaatjes van Glasbord als afwerking, dit was ca. 60m2.

Omdat het een open keuken betreft is er gekozen voor een chique en nette uitstraling want natuurlijk wil het oog ook wat. En zo was de klus 3 dagen later geklaard, zie hieronder het mooie resultaat!

Waarom wordt er eigenlijk gekozen voor Glasbord in horeca gelegenheden? Zoals hierboven al genoemd werd geldt er binnen de horeca de hygiënecode, welke is gebaseerd op Europese wetgeving. Onder horeca vallen onder andere hotels, restaurants, lunchrooms en cateringbedrijven.

Glasbord voldoet volledig aan de richtlijnen van de HACCP, is onderhoudsarm, slag- en krasvast, vochtafstotend en gemakkelijk schoon te maken. In de horeca wil je niet geconfronteerd worden met holle ruimtes in de wanden omdat er bacteriën, schimmels en ongedierte in kunnen nestelen. Wil je voorkomen dat je op de vingers wordt getikt door de NVWA dan zijn de HAP BV HACCP horeca wanden en panelen ten zeerste aan te bevelen. Wij garanderen dat onze HACCP wandpanelen 100% voldoen aan de hygiënecode conform de HACCP normering waardoor je een boete of zelfs verplichte sluiting voorkomt.

Twijfelt u of uw horeca locatie voldoet aan alle HACCP eisen? Wij komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen en daar een deskundig advies over te geven.

Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
huuskes
SCA belgie kiest voor HAP BV
de echte bakker kiest voor HAP BV montage
burger king
hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
wanden en plafonds voor Ben & Jerry
subway
Brand
panelen en wanden voor KFC
Johma
Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
Vion
De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
Slagerij
Pepsico
Keurslager
Aware