HAP voorziet carwash ATL Valkenswaard van nieuwe wandpanelen en plafondpanelen.

HAP voorziet carwash ATL Valkenswaard van nieuwe wandpanelen en plafondpanelen.

HAP voorziet carwash ATL Valkenswaard

De carwash van ATL is een begrip in Valkenswaard en omgeving, wassen zonder krassen is het motto waarmee de wasstraat bekend staat. Omdat motto in leven te kunnen houden en de klanten de gewenste service te kunnen blijven bieden was een vernieuwing noodzakelijk. Een investering voor ATL waar de afgelopen periode is de wasstraat een tijd gesloten geweest, dit zodat alles perfect opnieuw opgebouwd kon worden. De wasstraat is voorzien van een 47 meter lange wasstraat waar maar liefst 7 auto’s tegelijk gewassen worden, in totaal een capaciteit van 100 auto’s per uur. Deze auto’s gaan allemaal op de band en komen hier tegenwoordig langs de carwash wanden van HAP. 

Carwash wanden van Glasbord 

Wanden van Glasbord zijn zeer geschikt als carwash wanden vanwege de speciaal ontworpen structuur, de structuur zorgt voor een snelle afwatering van de wanden waardoor water snel zijn weg naar beneden zoekt. Dit zorgt voor minder vuilaanhechting en makkelijk te reinigen autowasstraat wanden. De nieuwe beleving in een carwash of autowasstraat wordt vaak extra gestimuleerd door vele lichteffecten waardoor je bijna een ‘disco-gevoel’ krijgt terwijl je auto weer brandschoon wordt. Deze lichteffecten komen extra mooi naar voren op de gestructureerde Glasbord wanden welke licht reflecterend zijn. Om oneffenheden in de ondergrond weg te werken en te zorgen voor een vlakke wand is er gekozen voor onze 20 mm voorzetwanden, afgewerkt met een 2-componenten kit. De bovenzijde van de panelen is afgewerkt met een zetwerk waardoor er ook geen vocht ander de panelen kan komen vanaf de bovenzijde. 

carwash ATL ingang

Samenwerking met HAP

ATL en HAP hebben de handen ineen geslagen om ook de carwash wanden en carwash plafond aan te pakken gelijktijdig / in samenloop met het vervangen van de carwash installatie. De huidige marktsituatie zorgt er voor dat een planning bijna net zo veranderlijk is als het weer. Door uitstel van de werkzaamheden wegens diverse leverproblemen bij andere leverancier welke ook in de wasstraat bezig waren is de planning een aantal maal gewijzigd. HAP is hier flexibel mee om kunnen gaan daar de planning altijd een dynamische aangelegenheid is. Dit alles heeft er voor gezorgd dat de carwash wanden en carwash plafond netjes opgeleverd was voordat de nieuwe installatie geïnstalleerd werd.

Milieu eisen

De wasstraat voldoet aan de meest moderne eisen qua carwash wanden, carwash plafond maar ook aan het milieu wordt gedacht.  De nieuwe carwash installatie is voorzien van speciale bassins die het vervuilde water opvangen en recyclen en wordt er alleen maar gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare wasproducten. Dit zorgt voor een unieke wasstraat in zijn soort, kwalitatief, efficiency en milieutechnisch!

carwarsh ATL

Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
huuskes
SCA belgie kiest voor HAP BV
de echte bakker kiest voor HAP BV montage
burger king
hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
wanden en plafonds voor Ben & Jerry
subway
Brand
panelen en wanden voor KFC
Johma
Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
Vion
De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
Slagerij
Pepsico
Keurslager
Aware