Restaurant het Magazijn

Varietex®

In de reeks van uitgevoerde projecten op gebied van HACCP wandpanelen met Glasbord gaan we vandaag een reeds opgeleverd project van horeca wanden laten zien waar we gewerkt hebben met Varietex® design platen met linnen structuur in de kleur Morning Mist Gray.

Varietex® hebben we als HACCP wandpanelen toegepast. Dit is een polyester plaat verkrijgbaar in verschillende structuren en verschillende kleuren. Deze HACCP wandpanelen voldoen ook volledig aan de eisen die gesteld worden als het op hygiëne aankomt. De Varietex® plaat is toe te passen in vele branches, denk bijvoorbeeld aan restaurants met open keukens, vergaderzalen, zorg instellingen of scholen.

Varietex is direct te verlijmen over de huidige wand, daarmee bespaar je tijd en sloopwerkzaamheden. Het is natuurlijk afhankelijk van de huidige staat van de wanden, deze worden vooraf beoordeeld door onze experts op dat gebied. Wij komen bij een aanvraag voor HACCP wanden en/of HACCP systeemplafond indien gewenst even langs op locatie om de situatie te beoordelen voordat wij een vrijblijvende offerte opmaken. Hierbij kunnen ook de wensen besproken worden en geven wij advies wat voor jouw bedrijf van toepassing is. 

De belangrijkste kenmerken van Varietex® zijn behalve dat ze ook een mooi uiterlijk hebben, dat ze vochtafstotend zijn, schimmelwerend, roestvrij, slagvast en onderhoudsarm en daarmee duurzaam. Ze zijn toe te passen als HACCP wanden en HACCP systeemplafond.

Via een collega bedrijf werden we gevraagd om een offerte op te maken voor een werk waar hij ook zijn bijdrage aan mocht leveren. Voor dit project werd gevraagd om Varietex® HACCP wanden en een Glasbord HACCP systeemplafond. Er zijn ook extra opties mogelijk bij een HACCP systeemplafond, bij dit project werd er bijvoorbeeld gekozen voor led-panelen en inblaasroosters. 


In november was het dan zo ver, we konden gaan starten bij Restaurant Het Magazijn in Dordrecht met het plaatsen van de HACCP wandpanelen. Bij dit project is er gekozen om niet te werken met de h-profielen als verbinding tussen de HACCP wandpanelen maar is er gekozen om de horeca wanden af te werken met een kitverbinding op kleur. 
Een werk waar we 3 dagen met 2 monteurs vooruit konden. Omdat we in goed overleg werken met de opdrachtgever en andere uitvoerders was deze klus ook weer zo geklaard. Het eindresultaat mag er dan ook weer zijn al zeggen we het zelf.

Aansluitend na het plaatsen van de HACCP systeemwanden werd het HACCP systeemplafond geplaats. Het uiterlijk van de Varietex® horeca wanden en de Glasbord zwart HACCP systeemplafond geeft een luxe uitstraling.
Kijk mee naar de foto’s en oordeel zelf!

Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
huuskes
SCA belgie kiest voor HAP BV
de echte bakker kiest voor HAP BV montage
burger king
hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
wanden en plafonds voor Ben & Jerry
subway
Brand
panelen en wanden voor KFC
Johma
Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
Vion
De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
Slagerij
Pepsico
Keurslager
Aware