Wandpanelen Utrecht

HACCP panelen in Utrecht

Hygiënische wandpanelen in Utrecht

Utrecht, het hart van ons Nederland. Zoals gezongen in het lied Utereg m’n stadsie van Herman Berkien: ‘Utereg m’n stadsie daar gebeurt van alle hand, het bruist aan alle kant in het hartsie van het land’. Deze pakkende tekst geeft aan dat er in Utrecht altijd iets te doen is.

Er zijn heel veel slagerijen, winkels, restaurants, horecakeukens. Hygiënische wandpanelen van HAP in Utrecht zijn hierbij van belang.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  Wandpanelen Utrecht

  Een hygiënisch wandpaneel Utrecht voldoet aan de HACCP richtlijnen

  In welke branche u ook actief bent, als u met hygiëne te maken krijgt dan moeten uw slagerij wanden Utrecht of wandbekledingen aan bepaalde eisen voldoen. De hygiënische wandpanelen moeten vochtbestendig zijn, vloeistofdicht, bacterie- en schimmelwerend zijn. FRP wandbeplating beschikt over al deze eigenschappen. De ideale oplossing in veel ruimtes waar een hygiënisch wandpaneel Utrecht gevraagd wordt. Een HACCP systeemplafond Utrecht met FRP platen is zelf te reinigen in een horeca vaatwasser of doormiddel van een hoge druk reiniger. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het materiaal, daarnaast is het ook tegen bijna alle chemicaliën bestand, zie hiervoor de chemische resistentielijst.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Traditioneel denken is niet meer van deze tijd

  De bouw en afbouwsector in Nederland is een sector die vaak traditioneel denkt en traditioneel handelt. ‘waarom gaan we het anders doen als we het al jaren op deze manier doen?’ is een veelgehoorde vraag binnen de sector. Echter kan het veel voordelen bieden om wel naar hygiënische wandpanelen Utrecht van deze tijd te kijken. FRP panelen zijn gemaakt van polyester en versterkt door een glasvezel. Oersterke panelen welke bestand zijn tegen alle zaken waarin in het verleden problemen door ontstonden in kritische omgevingen.

  Roestvorming bij oude panelen, kapotte tegels, schimmel in tegelvoegen, iedereen herkent de problemen. Dat is precies reden om niet meer traditioneel te denken in deze branche. Ben je tijd vooruit en kies voor een foodsave plafond Utrecht, HACCP systeemplafond Utrecht of een hygiënisch wandpaneel Utrecht van FRP materiaal. Dan is uw pand en uw bedrijf klaar voor de toekomst.

  HAP helpt u ook in Utrecht!

  De hele Benelux is het werkgebied van HAP, de specialisten helpen u graag met het een passend en vrijblijvend advies voor uw situatie. Of het nu om een HACCP systeemplafond Utrecht gaat of om slagerij wanden Utrecht, overal is een geschikte oplossing voor. Neem contact met ons en we komen graag vrijblijvend bij u langs!

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  Visindustrie

  Werkplaatsen

  Magazijnen

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware