Aanrijdbeveiliging

Wat we kunnen> Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging

Wanneer u de juiste aanrijdbeveiliging of HACCP plint op de juiste plaats kiest, dan biedt dit bescherming tegen de impact en schade aan uw wanden. Maar het zorgt ook dat uw foodsave omgeving geen lek oploopt waarmee bacterie of schimmelvorming voorkomen wordt. HAP is de specialist in het totaal adviseren van de ondernemer of verantwoordelijke voor de inrichting van uw bedrijfspand waar hygiëne een rol speelt.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Aanrijdbeveiliging HAP

  Listeria, bacterie en schimmel problemen zijn verleden tijd

  Een visverwerker had al een aantal malen last gehad van listeria, toen dit bedrijf contact met ons opnam zijn wij op locatie geweest om te onderzoeken wat er eventueel te doen is om het probleem bij de oorzaak te bestrijden. Doordat er continu heftrucks rijden in dit pand werd er regelmatig tegen de wanden aangereden. Er ontstond een scheur tussen de wand en vloer waar vocht in kan en wat niet onder controle te houden is. Dit is een van de zaken die ervoor kan zorgen dat je niet volgens je HACCP-richtlijnen kunt werken. In een scheur blijft vocht zitten, dit zorgt voor bacteriegroei en schimmelvorming. Door het volgen van ons stappenplan hebben we de oorzaak achterhaald. We hebben de wanden hersteld met onze hygiënische panelen, en om te voorkomen dat de wanden opnieuw beschadigen, hebben we kunststof aanrijdbeveiliging geplaatst.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Kunststof aanrijdbeveiliging

  HAP heeft kunststof aanrijdbeveiliging welke toepasbaar zijn in ruimtes waar veel met vocht gewerkt wordt, als overgang van wanden naar een vloer zonder plint. Kunststof aanrijdbeveiligingen zijn geschikt voor ruimtes waar de hygiëne eisen hoog zijn maar en waar veel transport verwacht wordt met hoge impact.

  Het toepassen van een kunststof aanrijdbeveiliging zorgt ervoor dat uw wanden niet beschadigen, wat ervoor zorgt dat de problemen rondom listeria, bacteriën of schimmels niet voor kunnen komen.

  Aanrijdbeveiliging of hygiënische plint nodig? HAP

  HAP ontzorgt, neem contact met ons op!

  HAP kijkt samen met u als klant naar de passende oplossing voor de kunststof aanrijdbeveiliging, volstaat een hygiënische plint, moet er een stootplint toegepast worden of kunststof aanrijdbeveiliging de beste keuze? Uw situatie en wensen zijn bepalend.

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware