Onze diensten

Diensten  >HAP

Onze diensten

HAP is de afbouwspecialist in de hygiënische sector. Onze hygiënische wanden, hygiënische plafonds en hygiënische vloeren voldoen aan de hoogste eisen en uw wensen. Ons concept begint en eindigt echter met adviseren en ontzorgen. Wij kunnen u helpen met een all-in concept. Naast het all-in concept zijn wij ook de partner voor alleen een onderdeel van dit alles, zoals alleen hygiënische wanden of hygiënische plafonds. Net waar uw voorkeur ligt.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  Renovatie & nieuwbouw

  Ontzorgen staat vooraan in het woordenboek van HAP. Of u nieuw gaat bouwen, renoveren of verbouwen, bij alle facetten bent u voor uw hygiënische afwerking bij HAP op het juiste adres. Hygiënische panelen als afwerking voor uw wanden of plafonds zijn toepasbaar in alle fases. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met bouwkundige werkzaamheden. Wij nemen u graag het gehele traject uit handen. Van advies tot inmeten en van levering tot montage.

  Renovatie en Nieuwbouw door HAP

  Elektra door Hygiënische Afbouw Producten

  Elektra

  Verbouwen, renoveren of nieuw bouwen, in alle branches en bouwfases speelt elektra een grote rol. In de situaties waarin om 1 aanspreekpunt wordt gevraagd kan HAP dit meenemen in het totaalpakket, we maken het niet spannender dan het is.
  Wij pakken het project aan in de vorm die u als klant wenst. Van een totaalproject als hoofdaannemer met projectleiding tot alleen het plaatsen van de wanden en/of plafonds als onderaannemer.

  Loodgieterswerk

  Een nieuwe vloer is vaak ook het moment om na te denken of er voldoende goten en putten zijn. Het aanpassen van een afschot met een extra put is nu nog te doen. HAP heeft als service dat dit allemaal onder 1 aanspreekpunt kan. Uiteraard geldt dit niet alleen bij vloeren maar ook bij wanden of plafonds, een extra watertappunt of waterafvoer is zo gemaakt. Alles kan nog geregeld worden. Door samen naar uw situatie te kijken komen we tot een geschikt plan voor u.

  Loodgieterswerk HAP

  Aanrijdbeveiliging voor bedrijfspand

  Aanrijdbeveiliging

  Uw bedrijfspand is een grote investering, van uw wanden tot aan het wasbakje bij de hygiënesluis, allemaal zaken die vallen onder de investering in de inrichting van uw bedrijfspand. U kunt uw investering beschermen tegen impact van werknemers, heftrucks, palletwagens of de leveranciers vrachtwagen. Door kritisch naar uw bedrijfspand te kijken en de routing in uw bedrijf kunt u duurzaamheid van de investering enorm vergroten. HAP is de specialist is in het totaal adviseren en ontzorgen van de verantwoordelijke voor de inrichting van uw bedrijfspand waar hygiëne een rol speelt.

  Kunststof vloeren

  HAP is gespecialiseerd in de afwerking van uw  vloeren, voornamelijk in ruimtes waar hoge hygiëne eisen van toepassing zijn. Van voedingsindustrie tot farmaceutische industrie, maar ook huisvesting of zorginstellingen kunnen bij HAP terecht. HAP realiseert zich dat uw bedrijfsruimte een van de belangrijkste aspecten is om uw bedrijf efficiënt te kunnen runnen. In deze ruimtes kan een vloer die voldoet aan alle hygiënische eisen niet ontbreken. HAP begeleidt u bij de keuze voor een passend vloersysteem, aansluitend bij uw wensen

  kunststof vloer

  Automatische deuren voor bedrijfspand

  Automatische deuren

  Deuren of ramen zijn van belang om ruimtes van elkaar te scheiden maar wel toegankelijk te houden. De routing in uw bedrijf en het verkeer bepaald welk type deur, raam of kozijn het beste geschikt is voor uw situatie. Heeft u al ooit nagedacht over een automatische deur of de keuze voor een andere deur? Hap begeleid u bij de keuze voor de juiste deur en het juiste materiaal. In het totaalpakket kunnen deuren en kozijnen natuurlijk niet ontbreken!

  De toepassingsgebieden van HAP

  Toepassingsgebieden

  Bakkerij

  Slagerij

  Visindustrie

  Kantoorpanden

  Zuivelindustrie

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware