Complete renovatie keuken Villa Polder

Renovatie horeca keuken

Paul van Zantvoort en Tim Reus kwamen namens Villa Polder met de vraag of wij een oplossing hadden voor de renovatie van de horeca keuken en of dit voor 1 april realiseerbaar was. We hebben een oplossing geboden voor de wanden, vloeren en het plafond. Na 25 jaar is dit prachtige restaurant, waar je ook kunt feesten en overnachten van eigenaar gewisseld en was de keuken toe aan een opfrisbeurt.

Hygiënische afwerking door HACCP panelen

De bestaande wanden zijn voorzien van tegelwerk, waar wij onze Glasbord panelen van Hydewa Benelux direct over hebben verlijmd. De Glasbord panelen voldoen volledig aan alle strenge voedingsnormen zoals HACCP, een op en top hygiënische afwerking. Uitermate geschikt als horeca wandafwerking. De verbindingen tussen de HACCP panelen zijn onderling afgedicht met een speciaal ontworpen voegafdichting, om zo min mogelijk randjes te veroorzaken in de horeca keuken.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Het huidige plafond is verwijderd en hier hebben we een hygiënisch zwart systeemplafond geplaatst met Glasbord panelen, deze hygiënische plafondpanelen zijn zelfs op lage temperatuur in de horeca vaatwasser te reinigen.

  Voor de renovatie van de vloer is gekozen voor een PVC vloeistofdichte tegelvloer van 500×500 mm, deze hygiënische horeca vloer is vloeistofdicht afgelast met een zwarte veter. De combinatie van de witte hygiënische wanden, het zwarte HACCP plafond met Glasbord panelen en de vloeistofdichte PVC vloer geeft een uitstraling wat past bij dit prachtige historische pand.

  Renovatie horeca keuken

  “Dringend toe aan een HACCP bestendige renovatie”

  Paul van Zantvoort beheert het pand ‘Villa Polder’ al een hele tijd, hij is tevreden over de samenwerking met HAP: ‘De wanden vloeren en plafonds van restaurant Villa Polder waren dringend aan een HACCP bestendige renovatie toe. Allemaal mooi, snel en binnen afgesproken tijd en budget door de vakbekwame mensen van HAP gerealiseerd. Tim en Kittiya Reus kunnen de Heerlijkheid zo weer jaren verwennen met de culinaire creaties van chef Willem Arts’.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Professionele en snelle installatie

  Na de oplevering spraken we ook kort met eigenaar Tim Reus over de korte maar krachtige renovatie van zijn keuken: ‘een professionele en snelle installatie door HAP. Wij zijn blij dat deze nieuwe hygiënische wanden en hygiënische vloer een bijdrage kunnen leveren aan een nog betere hygiëne. Dit alles zonder sloopwerk en stof!’

  Wij danken Tim Reus als nieuwe eigenaar/uitbater van Villa Polder, Paul van Zantvoort en de heren Biemans voor de mooie opdracht en wensen jullie heel veel succes en voorspoed toe met de nieuwe formule in dit prachtige pand.

  Vrijblijvend advies op maat

  HAP Hygiënische Afbouwprojecten voorziet u van het juiste advies voor uw hygiënische wanden, hygiënische plafonds en hygiënische vloeren. Deze horeca keuken kan er weer jaren tegen, hebt ook voornemens om uw horecakeuken te renoveren en klaar te zijn voor de toekomst? We komen graag geheel vrijblijvend met u in contact.

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware