Automatische deuren

Wat we kunnen > Automatische deuren

(Automatische) Deuren

HAP begeleidt u bij de keuze voor de juiste deur en het juiste materiaal. Kunststof of RVS wordt aangeraden in een hygiënische omgeving maar soms kan hout ook een goede oplossing zijn. Bij een project in een ziekenhuis was er vraag naar nieuwe deuren, in dat geval is een houten kozijn prima mits de juiste lak is toegepast. Wij kijken hier altijd naar de juiste oplossing die past bij de situatie. In een foodsave omgeving passen we geen hout toe. Of een deur automatisch moet openen, omhoog rolt of naar de zijkant schuift zijn allemaal afhankelijk van uw situatie. Als service om u te ontzorgen kunnen wij u het totaalpakket bieden.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  Loopdeuren

  HAP realiseert vaak nieuwe ruimtes, nieuwbouw of een box in box ruimte in een bestaande bouw. Wij kunnen hier dan ook de loopdeuren of eventuele andere ramen/deuren voorzien. Van kunststof loopdeur met RVS kader, compleet kunststof of compleet RVS, alle mogelijkheden zijn aanwezig. Het gebruik van de deur in combinatie met uw wensen bepaald welke deur het beste in uw situatie past.

  Snelloopdeuren

  Een ruimte luchtdicht afscheiden is mogelijk met een snelloopdeur. Snelloopdeuren kunnen automatisch open en dicht gaan door middel van een slim camera systeem is erg efficiënt in gekoelde ruimtes waar veel transport is. Dat zorgt ervoor dat de deuren nooit te lang open staan en dat er geen tijd verloren wordt met het openen en sluiten van deuren. Er kan voor vele manieren van openen en sluiten gekozen worden, bijvoorbeeld ook met een trekkoord wat te bedienen is vanuit de heftruck maar ook lopend.

  Snelloopdeuren HAP

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Pendeldeuren HAP

  Pendeldeuren

  Een pendeldeur is een veel gebruikte deur in een foodsave omgeving of een ruimte waar hygiëne eisen een rol spelen. De naam zegt het al, het is een deur waar je veel doorheen kunt pendelen. De deuren kunnen naar beide richtingen openen en sluiten automatisch weer. Deze pendeldeuren onderscheid ruimtes maar kan niet luchtdicht afgewerkt worden.

  Strokengordijnen

  Een afscheiding maken in een ruimte welke doorschijnend moet zijn en een open structuur mag hebben, waardoor u geen deur hoeft te openen om in een andere ruimte te komen. Dan kan een strokengordijn een goede oplossing zijn. Een strokengordijn is in alle condities toe te passen, van een vriescel tot een verwarmde ruimte. Het is toegestaan om een foodsave ruimte een niet-foodsave ruimte onderling af te scheiden door middel van een strokengordijn.

  Storkengordijn

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware