Panelen

Panelen  > overzicht

Panelen

HAP is de afbouwspecialist in de hygiënische sector. Onze hygiënische wanden, hygiënische plafonds en hygiënische vloeren voldoen aan de hoogste eisen en uw wensen. Ons concept begint en eindigt echter met adviseren en ontzorgen. Wij kunnen u helpen met een all-in concept. Naast het all-in concept zijn wij ook de partner voor alleen een onderdeel van dit alles, zoals alleen hygiënische wanden of hygiënische plafonds. Net waar uw voorkeur ligt.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Wanden en plafonds

  Onze panelen zijn toepasbaar voor wanden en plafonds in ruimtes waar hygiëne een rol speelt. Daarnaast bieden we ook een complete lijn met kleuren en designs zodat ook ruimtes waar uitstraling van belang is, meegenomen kunnen worden. We hebben mogelijkheden voor renovatieplaten, voorzetwanden, scheidingswanden, panelen plafonds en systeemplafonds.

  Wanden en plafonds

  Platen vergelijken

  Vergelijken

  Wij werken met diverse merken FRP platen, het A-merk Glasbord® en een standaard FRP plaat welke gelijkwaardig is aan alle overige merken. Om duidelijkheid te verschaffen waar nu daadwerkelijk het verschil zit hebben wij op de volgende pagina een vergelijking gemaakt tussen Glasbord® en diverse andere merken FRP platen. We vergelijken hier onder andere de krasvastheid en welke keurmerken/certificaten er op bepaalde merken zit.

  Vloeren en plinten

  Een vloer-wand aansluiting is een van de meest kritische aansluitingen in een ruimte waar hygiëne normeringen van toepassing zijn. Voor elke situatie zijn andere oplossingen. De keuze voor de vloer, wand en het verkeer bepalen welke keuze voor uw situatie het beste is. Daarnaast speelt het gebruik en de eisen die gesteld zijn aan uw branche een rol.

  Downloads

  Downloads

  Hier vindt u de technische gegevens, productbladen, details, tekeningen en overige informatie van onze producten.

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware