Bakkerijen

Toepassingen > bakkerijen

HACCP Panelen voor bakkerij

In de voedselverwerkende industrie of in andere branches waar hygiënische verwerking van etenswaren belangrijk is, zijn HACCP wanden en panelen van HAP onmisbaar. Het is tegenwoordig niet meer wenselijk om in een bakkerij te werken die bestaat uit wanden en  plafonds van materialen als tegels, gips en geschilderde wanden. Zo heeft u altijd kans op schimmel, bacterievorming of een legionella besmetting. Dat risico loopt u omdat u in uw bakkerij werkt onder warme omstandigheden, met veel voedingsstoffen en warm water. Dat zijn omstandigheden waarin bacteriën en schimmels zich thuis voelen. HAP helpt verder met HACCP wand- en plafondpanelen voor bakkerijen.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  HACCP panelen Bakkerij

  Bakkerij renovatie met HACCP panelen

  Als u een kleine bakkerij hebt, waarin u veel moet schuiven met spullen, goederen en materialen, is het schoonmaken van de bakkerij er lastig. Door het verplaatsen van machines kan schade ontstaan aan uw bakkerij wanden en staat de hygiëne onder druk. Heeft u een grotere bakkerij? Dan is de kans op transportschade in de bakkerij zeer groot. Overal waar schade ontstaat, kan vuil ophopen. Ook zult u merken dat het plafond in uw bakkerij in de loop der jaren niet meer zo fris zal zijn. Het kan vet geworden zijn en een gele uitstraling hebben. Met de HACCP wand- en plafondpanelen voor bakkerijen van HAP kunt u met een geringe bakkerij renovatie uw bakkerij omtoveren tot een hygiënisch bakdomein dat voldoet aan alle HACCP richtlijnen.

  Tegelwanden vervangen door HACCP wandpanelen

  Een oude tegelwand in een bakkerij met slechte voegen waaraan veel vuil hecht, is in de meeste gevallen prima direct te verlijmen met Glasbord®® wandafwerking panelen voor bakkerijen. Deze HACCP wandpanelen zijn kras- en stootvast. Dit biedt ook in de grotere bakkerijen een oplossing tegen de vele verplaatsingen. Mocht dit niet voldoende zijn, dan biedt HAP u altijd maatwerkoplossingen. Wandafwerking panelen zijn voegloos, waardoor het schoonmaken van uw bakkerij wanden een stuk eenvoudiger is.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Plafondpanelen voor bakkerijen

  Ook hebben wij speciale hygiënische plafondpanelen voor bakkerijen. Deze FRP platen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt ze bijvoorbeeld reinigen met een hogedrukreiniger of in de vaatwasser. Dit maakt deze HACCP plafonds perfect voor periodieke reiniging. En het maakt deze panelen zeer geschikt voor gebruik in bakkerijen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

  Eigenschappen van HACCP panelen voor de bakkerij

  Onze HACCP wand- en plafondpanelen voor bakkerijen hebben veel voordelen. Ze zijn:

  • hygiënisch
  • onderhoudsarm
  • zeer geschikt voor hogere eisen (chemicaliën)
  • schokbestendig
  • krasbestendig
  • roestvrij
  • vochtafstotend
  • eenvoudig schoon te maken

  HACCP wanden bakkerij

  Gegarandeerd de beste kwaliteit

  Bent u overtuigd, maar weet u niet zeker of onze HACCP wanden en panelen u lang zullen bevallen? Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemers Vereniging Afbouwbedrijven (NOA). Hierdoor krijgt u standaard 5 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden. Op de materialen van onze leveranciers zit zelfs 10 jaar garantie. We weten dat onze klanten producten en diensten van goede kwaliteit eisen en wij vinden dat ze die ook verdienen! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op een goede kwaliteit.

  Vraag direct uw vrijblijvende offerte aan!

  Wilt u ook een bakkerij HACCP renovatie uitvoeren met wand- en plafondpanelen voor de bakkerij? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het contactformulier op de website in. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 0314-391814 of door een mail te sturen naar info@hapbv.nl.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  Visindustrie

  Horeca

  Grootkeukens

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware