Bakkerijen

Toepassingen > bakkerijen

Wand- en plafondpanelen voor bakkerijen

De kans is groot dat de wanden en plafonds in uw bakkerij bestaan uit traditionele systemen zoals tegels, gips, geschilderde wanden. In uw bakkerij is er altijd kans op schimmel, bacterievorming of legionella besmetting. In uw bakkerij wordt gewerkt onder warme omstandigheden, veel voedingsstoffen en warm water. Allerlei omstandigheden waar bacteriën en schimmels zich thuis voelen. HAP kan u verder helpen!

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  Als u een kleine bakkerij heeft waar uw routing continu aangepast moet worden, is schoonmaken lastig en door het verplaatsen van machines kan er schade ontstaan aan uw bakkerij wanden. Heeft u een grotere bakkerij dan is er waarschijnlijk meer transport waardoor de kans op schade door de transportkarren groot is. In alle gevallen zorgt een schade aan de wand een kans op vuilophoping, evenals holle ruimte is dit niet toegestaan volgens de hygiënecode van het NBC. U herkent waarschijnlijk ook de bakkerij plafonds die na een aantal jaren enorm vet zijn geworden en door de temperatuur enorm geel geworden zijn.

  Wand- en plafondpanelen Bakkerij

  Oude tegelwanden

  Een oude tegelwand met slechte voegen waaraan veel vuil hecht en bijna niet meer schoon te krijgen is, is in de meeste gevallen prima direct te verlijmen met Glasbord®® wandafwerking panelen waardoor er weer een ‘nieuwe ruimte ontstaat’.

  Deze HACCP wandpanelen zijn tevens kras- en stootvast wat ook in de grote bakkerijen een oplossing biedt tegen het vele verkeer. Mocht dit niet voldoende zijn, dan zijn er altijd maatwerkoplossingen. Wandafwerking panelen zijn voegloos, waardoor het schoonmaakgemak enorm verhoogd wordt voor uw bakkerij wanden.

  HAP helpt u verder

  HAP biedt u de oplossing om uw ruimte op een manier af te werken dat de vloer-, wand- en plafondafwerking de komende jaren het ondergeschoven kindje mogen zijn. Precies omdat de hygiënische afwerking van kwaliteit is en tevens duurzaam. Slechte voegen, gebroken tegels en beschadigde sandwichpanelen zijn hiermee verleden tijd.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Voor alle situaties een oplossing

  Of u nu een heel oude bakkerij hebt, een bakkerij die toe is aan uitbreiding of dat u een geheel nieuwe bakkerij gaat bouwen of vestigen in een bestaande locatie. Voor elke situatie weet HAP een passende oplossing welke volledig voldoet aan de hygiënecode voor het bakkersbedrijf.

  Wilt u extra ruimtes creëren binnen uw huidige ruimte, dan kunnen onze HACCP wandpanelen een perfecte oplossing bieden. Wij kunnen hier ook de deuren, kozijnen en sparing voorzien.

  Een hygiënisch plafond met HACCP plafondpanelen is in de bakkerij erg belangrijk, zeker met de temperaturen van de ovens en het vet wat daar bij komt kijken. HAP kan diverse plafonds maken, afhankelijk van de situatie. Een systeemplafond met HACCP plafondpanelen in diverse kleuren. Zwart is in de bakkerij erg in trek! Ook een compleet vloeistofdicht plafond is mogelijk, alles natuurlijk afhankelijk van de wensen van u en uw bakkers omgeving.

  Advies op locatie, geheel vrijblijvend!

  Advies op locatie of een geheel vrijblijvend offerte op maat voor uw bakkerij? Neem gerust contact met ons op!

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  Visindustrie

  Horeca

  Grootkeukens

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware