Farmaceutische industrie

Toepassingen > Farmaceutische industrie

Wanden en plafonds voor farmaceutische industrie

De farmaceutische industrie produceert verpakte geneesmiddelen. Fabrikanten en importeurs leveren meestal de geneesmiddelen aan de groothandel die de distributie aan apotheken, drogisten, supermarkten en benzinestations verzorgen. Soms vindt er een tussenstap plaats, en worden de geneesmiddelen eerst verpakt of omgepakt om geschikt te worden gemaakt voor de nationale markt. Ook hiervoor bestaan speciale bedrijven, farmaceutische contractverpakkers genaamd.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Luchtdruk en hoge hygiëne eisen vragen veel van een ruimte

  Een cleanroom waar medicijnen of geneesmiddelen geproduceerd worden gebeurt vaak onder over of onderdruk. Dit vraagt veel van uw cleanroom wanden of cleanroom plafond. Daarnaast is de hygiëne een erg belangrijk item om geneesmiddelen te kunnen produceren op de beste wijze. Oude bouwsystemen hebben vaak last van kieren en gaten waar lucht kan ontsnappen of plekken waar vuil zich kan nestelen. Dit zorgt voor bacterie of schimmelvorming, iets wat niets gewenst is in de farmaceutische industrie.

  Farmaceutische industrie wanden, plafonds en vloeren

  Het toepassen van kunststof platen in uw farmaceutisch bedrijf kan op alle vlakken een voordeel bieden. Cleanroom wanden van Glasbord® zijn vloeistofdicht af te werken met een 2-componenten verbinding, zo ontstaat een HACCP wandafwerking. Nieuwbouw, verbouw of renovatie is allemaal mogelijk met kunststof platen van Glasbord®. De panelen kunnen direct verlijmd worden maar kunnen ook verwerkt worden als sandwichpaneel. Zo kan een voorzetwand gecreëerd worden of een scheidingswand opgezet worden. Voor uw cleanroom plafond kan ook gekozen worden voor Glasbord® platen, deze zijn op diverse wijze geschikt te monteren voor de farma industrie.

  Een vloeistofdicht plafond wat geschikt is voor over- en onderdruk opgebouwd uit sandwichpanelen. In overige ruimtes kan een HACCP systeemplafond met glasbord platen voldoende zijn om de hygiëne eisen te halen. Kortom er is voor elke ruimte en elke toepassing een perfecte oplossing te bedenken, wij kijken naar de situatie en kiezen dan de oplossing. Altijd in het oog van de klant, maatwerk is vereist om een goede oplossing te bieden aan u.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Hap adviseert en realiseert voor de farmaceutische markt

  Uw cleanroom of ruimte waar geneesmiddelen geproduceerd of verpakt worden moet aan de strengste eisen voldoen. Wij herkennen de eisen en zoeken altijd naar de oplossing in overleg met u voor uw haccp wandafwerking of uw cleanroom plafond. Wij kunnen u hierin ontzorgen door het totale plaatje aan te nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen samen tot de ideale situatie voor uw farmaceutisch bedrijf.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Cleanrooms

  Ziekenhuis

  Zorgsector

  Horeca

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware