HACCP Horeca keuken plafond & wanden

Toepassingen > Horeca

Altijd hygiëne in uw horeca keuken

Kruisbesmetting tussen rauw en bereid voedsel is één van de grote gevaren in een horecakeuken. Beide soorten mogen niet met elkaar in aanraking komen en dat wilt u te allen tijde voorkomen. Het is een probleem dat u ongetwijfeld wel kent, maar dat hopelijk in uw keuken zo weinig mogelijk aan de orde komt. Kruisbesmetting van soorten voedsel kan leiden tot ongedierte in de vele voedingsproducten die in of bij uw horecakeuken opgeslagen liggen en verwerkt moeten worden. Door het gebruik van eenvoudig te reinigen hygiënische horeca wanden en panelen van HAP is de kans zeer klein dat ongedierte uw keuken overneemt. Dat maakt het voor u eenvoudiger om te voldoen aan de regels uit de ‘Hygiënecode voor de Horeca’.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Voldoen aan de hygiënecode HACCP

  haccp horeca wanden & plafond

  Ook in uw horeca onderneming is het vast een komen en gaan van karren en trolleys met voedselproducten die kriskras door elkaar rijden. En uiteraard wordt er in uw keuken ook gewerkt met scherpe materialen, waaronder messen, die krassen en andere soorten gebruiksschade in uw keuken veroorzaken. Zeker in horeca wanden met holle ruimtes kunnen die beschadigingen een gevaar vormen, omdat er bacteriën, schimmels en ongedierte in kunnen nestelen. Dit kan uiteindelijk voor vervelende onhygiënische situaties zorgen. Een horecakeuken dient volgens de Warenwet Horecabedrijf te voldoen aan de regels uit de ‘Hygiënecode voor de Horeca’ die is opgesteld voor horecabedrijven. Hierin staan tips en eisen voor horeca wanden en horeca panelen beschreven. Voorkom door het gebruik van de HACCP wanden en panelen dat uw zaak op de vingers getikt wordt en dat uw zaak misschien een boete of zelfs verplichte sluiting ten laste wordt gelegd.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Moderniseren van uw keuken

  Zorg dat uw keuken altijd voldoet aan de eisen van deze tijd door hem te moderniseren met de hygiënische horeca wanden en panelen van HAP. In de HACCP-wandpanelen en de HACCP-plafondpanelen zijn alle eisen meegenomen uit de hygiënecode conform de HACCP-normering. Wij garanderen u dat onze panelen hieraan voor 100% voldoen. Twijfelt u of uw horecakeuken aan die eisen voldoet?

  Wij komen graag bij u langs om de situatie bij u ter plekke te beoordelen. Wij zullen u deskundig adviseren over eventueel benodigde aanpassingen ten aanzien van de bestaande wandpanelen en/of plafondpanelen om te zorgen dat uw keuken uiteindelijk ook aan de HACCP-eisen voldoet.

  Eigenschappen

  Voordelen HACCP Horeca keuken wanden en plafond

  Onze plafond en wanden worden veel toegepast vanwege de grote voordelen. De panelen zijn:

  • Krasvast
  • Slagvast
  • Schimmelwerend
  • Bacteriewerend
  • Makkelijk te reinigen
  • Geen voegen
  • Geen roestvorming

  De horeca wandpanelen kunnen we direct verlijmen over uw bestaande wanden als deze daarvoor geschikt zijn. In het andere geval kunnen we ook een voorzetwand maken. Wilt u een nieuwe keukenruimte of een box in box creëren? Ook die kunnen we maken met horeca wanden en panelen.

  Veel mogelijkheden met wanden en panelen

  Met HAP horeca wanden en panelen is zeer veel mogelijk, inclusief afwatering, vloer, deuren, kozijnen. Wij kunnen u het complete keukenplaatje leveren van de hoogste kwaliteit.

  Uw horeca plafondpanelen van HAP nemen geen vocht op en zijn goed reinigbaar. Ook bevatten ze geen loszittende deeltjes. Kunststof wanden en panelen van polyester bieden dus de perfecte oplossing voor iedere horecakeuken.

  Onze hygiënische HAP wanden en panelen zijn ook toepasbaar in de volgende branches:

  HAP biedt u ter plekke vrijblijvend advies

  Wij komen graag bij u langs op locatie om samen met u uw plannen te bespreken. Op basis van uw wensen rond uw huidige of nieuwe keuken komen wij met een advies voor wanden en panelen. Maar ook: waar komen uw branders, friteuse(s) of afzuigkappen? Alles met het oog op duurzaamheid, hygiëne, schoonmaakgemak en kwaliteit.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  systeemplafond montage voor slagerijen

  Bakkerij

  Grootkeukens

  Koel- en vriescellen

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware