Horeca

Toepassingen > Horeca

Hygiënische wanden en plafonds voor Horeca

Een gevaar in uw horecakeuken is kruisbesmetting, rauw en bereid voedsel mogen niet met elkaar in aanraking komen. Problemen die herkenbaar zijn maar die hopelijk niet herkenbaar zijn bij uw horecaonderneming zijn ongedierte, dit door de vele voedingsproducten die opgeslagen liggen en verwerkt worden.

In uw horeca onderneming wordt vast veel met karren gereden en met scherpe materialen zoals messen gewerkt waardoor schade aan uw horeca wanden met holle ruimtes een gevaar kan vormen voor bacteriën, schimmels en ongedierte.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  Hygiënische HACCP wanden en plafonds voor de Horeca

  Hygiënecode horeca

  Een Horecakeuken dient volgens de Warenwet Horecabedrijf te voldoen aan de regels uit de “Hygiënecode voor de Horeca”. Deze code is speciaal opgesteld voor horecabedrijven en hierin wordt ook aandacht geschonken aan de inrichting van uw keuken, onder andere tips en eisen voor horeca wanden en horeca plafonds staan hier beschreven. Voorkom uw ergste nachtmerrie dat uw zaak op de vingers getikt wordt en dat uw zaak misschien een boete of zelfs verplichte sluiting ten laste wordt gelegd.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Uw keuken weer van deze tijd

  Uw horecazaak weer helemaal van deze tijd maken achter de schermen? HAP kan uw keuken voorzien van nieuwe HACCP-wandafwerking en HACCP-plafondafwerking. Hierin worden alle eisen meegenomen uit de hygiënecode en conform de HACCP-normering.
  HAP garandeert dat alle werkzaamheden hieraan voldoen. Twijfelt u of uw ruimte voldoet? Wij komen graag bij u langs om te beoordelen of de situatie voldoet aan de HACCP eisen en wat eventueel de oplossingen zijn voor uw wandpanelen keuken of uw HACCP-plafondafwerking om hier alsnog aan te gaan voldoen.

  Eigenschappen

  Voordelen HACCP wandafwerking

  Een HACCP wandafwerking wordt veel toegepast in horeca keukens vanwege de grote voordelen:

  • Krasvast
  • Slagvast
  • Schimmelwerend
  • Bacteriewerend
  • Makkelijk te reinigen
  • Geen voegen
  • Geen roestvorming

  Met wandpanelen kunnen we direct verlijmen over uw huidige wanden indien deze geschikt zijn, ook kunnen we een voorzetwand maken indien nodig. Wanneer u een compleet nieuwe ruimte of een box in box wilt creëren dan kunnen we ook met hygiënische horeca wanden gaan werken.

  Alles is mogelijk, ook inclusief afwatering, vloer, deuren, kozijnen. Wij kunnen het totaalplaatje voor u uit handen nemen en de kwaliteit garanderen.
  Uw horeca plafonds mogen geen vocht op kunnen nemen, moeten goed reinigbaar zijn, over een ondringbaar oppervlak beschikken. Er mogen ook geen loszittende deeltjes aanwezig zijn. Een kunststof wand, polyester is dus een perfecte oplossing.

  HAP biedt u vrijblijvend advies op locatie

  Wij komen graag bij u langs op locatie om samen met u uw plannen te bespreken, op basis van de huidige of nieuwe keuken komen wij met een advies. Waar komen uw branders, friteuse of afzuigkappen? Hiervoor kunnen we speciale wandbekleding adviseren. Alles met het oogpunt op duurzaamheid, hygiëne, schoonmaakgemak en kwaliteit.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  Bakkerij

  Grootkeukens

  Koel- en vriescellen

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware