Koelcel en vriescel wanden

Toepassingen > Koelcel en vriescel

Houdt uw producten vers met HACCP koelcel wanden

Waar bewaart u al uw verse producten? Natuurlijk in een koelkast of vriezer. Een goede koelcel met de juiste kwaliteit koelcel wanden zorgt ervoor dat uw etenswaren goed en vers blijven en niet te vroeg bederven. Wel is het van belang dat het koel- of vriescel zo wordt ingericht dat er geen storende factoren zijn die dit proces negatief beïnvloeden. Daarom moeten vooral uw koelcel wanden geschikt zijn om uw etenswaren koel te houden. In een koelcel is er altijd bewegende koude lucht die de koelcel koelt. Door de lage temperaturen en de producten die in de koelcel worden opgeslagen, heerst er altijd een vochtig klimaat. Hoe zorgt u ervoor dat alles goed blijft werken? Met de juiste HACCP koelcel wanden natuurlijk!

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  Koelcel panelen

  De risico’s van ongeschikte koelcel wanden

  Voor het maken van koelcel wanden worden vaak stalen sandwichpanelen gebruikt. Deze bestaan ​​uit staal met een coating die de voedselveiligheid niet altijd garandeert. Zo bestaat het risico dat de coating kwetsbaar is. Als er schade ontstaat, bijvoorbeeld door het wegzetten van containers of een aanrijding met een kar, is de kans groot dat de coating beschadigd raakt.

  Bij het loslaten van de coating komt het onderliggende staal in direct contact met de lage temperaturen in de koelcel. Hierdoor gaat het roesten, wat er weer voor zorgt dat de panelen ook structureel worden aangetast. Dit wilt u voorkomen door de juiste koelcel wanden aan te schaffen.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  De voordelen van HACCP koelcel wanden

  Een van de grootste voordelen van onze koelcel wanden is dat ze van kunststof zijn gemaakt. Kunststof kan niet roesten. Koelcel wanden voor uw koel- of vriescel kunnen worden opgebouwd uit panelen voorzien van Glasboard® platen. Heeft u deze niet in de koelcel wanden van uw huidige koelcel gemonteerd? Ook achteraf kan uw koelcel worden voorzien van HACCP koelcel wanden. Deze HACCP wanden hebben vele voordelen, namelijk:

  • Makkelijk, snel en voordelig schoonmaken
  • Er zijn geen speciale reinigingsmiddelen nodig
  • Zeer lage microbiële belasting
  • Voldoet aan alle hygiëne- en kwaliteitseisen
  • Samenstelling van materialen perfect voor elke toepassing

  Koelcel wanden koopt u maar één keer

  Denk goed na over de aanschaf van uw koelcel wanden. Dit is een investering die u maar één keer doet. Doe het dus meteen goed en laat u door HAP informeren over de juiste koelcel wanden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Vul het contactformulier op de website in. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 0314-391814 of door een mail te sturen naar info@hapbv.nl.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  AGF industrie

  Visverwerking

  Zuivelindustrie

  Slagerij

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware