Onderwijs

Toepassingen > Onderwijs

Hygiënische wandafwerking voor in onderwijs

Heeft u een of meerdere onderwijsgebouwen in beheer? Overweeg dan hygiënische wandafwerking voor in het onderwijs. Scholen zijn de plek waar veel jonge mensen elkaar ontmoeten, deze ontmoetingen gaan niet altijd even goed. Denk hierbij aan vandalisme dat vaak bij pubers voorkomt. Met hygiënische wandafwerking in het onderwijs voorkomt u dat bij vandalisme het gebouw hier zwaar onder gaat lijden. Daarnaast staat deze afwerking professioneel en heeft het diverse andere voordelen.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  Wandafwerking platen voor het onderwijs

  Voorkom kapotte of vieze wanden

  Heeft de school een koksopleiding? Dan is het belangrijk dat u de beste apparatuur en wanden voor in het horeca lokaal hebt. Ook hebben de wanden van lokalen en gangen in de school veel te verduren met de continue stroom van studenten. Met hygiënische wandafwerking in het onderwijs voorkomt u dat er al snel beschadigingen of krassen op de wanden te zien zijn.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Hygiënische wandafwerking

  De hygiënische wandafwerking in het onderwijs zijn gemaakt van polyester platen, en dus makkelijk schoon te maken. Ook zijn ze stootvast en kunnen in veel diverse designs en kleuren geleverd worden. In een kleedlokaal van een gymzaal is het belangrijk dat de hygiënische panelen goed tegen vocht kunnen. Dan is het design van ondergeschikt belang. Er zijn speciale structuren in de polyester panelen ontworpen die de afvoer van water verbeteren, wat ervoor zorgt dat water sneller afgevoerd wordt. Dit zorgt voor meer hygiëne. Polyester platen kunnen ook goed toegepast worden in de gangen van de school als lambrisering, bestand tegen schoppen van studenten bijvoorbeeld. Hier kunt u kiezen voor een mooie kleur of mooi design.

  Voordelen

  Wij hebben de voordelen van hygiënische wandafwerkingen voor in uw onderwijsinstelling op een rij gezet:

  • Wandafwerkingen zijn hygiënisch
  • Wandafwerking zijn stoot- en krasvrij
  • Wandafwerkingen zijn te bestellen met een mooi design
  • Wandafwerkingen zijn voor diverse doeleinden in te zetten
  • Wandafwerkingen zorgen voor veilige omgeving

  HAP denkt met uw onderwijsinstelling mee

  Bent u bezig met de inrichting van uw gangen, lokalen, kleedruimtes of andere ruimtes en heeft u hulp nodig om tot de juiste oplossing te komen? HAP kijkt graag met u mee naar de situatie en biedt u aan de hand van de eisen graag een passende oplossing zoals polyester panelen als hygiënische wandafwerking in het onderwijs.

  HAP kijkt samen met u naar uw wensen

  Heeft u interesse in de hygiënische wandafwerking voor in het onderwijs of wilt u graag meer informatie hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we gaan om de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen voor de wandafwerking. Na het beoordelen van de situatie brengen we een specifiek en vrijblijvend advies uit. We helpen u graag verder, in 1 hap van advies tot realisatie!

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Bakkerij

  Carwash

  Kantoorpanden

  Zwembaden

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware