Onderwijs

Toepassingen > Onderwijs

Wandafwerking voor Onderwijs

Onderwijsgebouwen die u in beheer heeft zijn het voorbeeld en de leerschool voor onze latere samenleving. Op deze plekken komen jonge mensen in aanraking met zaken die later van belang zijn. Daarnaast komen door de verschillende leeftijdscategorieën die voorkomen in onderwijsgebouwen problemen voor die met gedrag te maken hebben. Vandalisme is onder pubers iets wat vaak voorkomt, het hoort niet en je wilt het voorkomen maar dat is bijna onmogelijk. Een wandafwerking plaat die esthetisch gezien goed toepasbaar is maar ook vandalisme proof is, dat kan een perfecte uitkomst bieden. Daarnaast moet de leeromgeving wel optimaal zijn en moet een koksopleiding wel de ideale situatie nabootsen met bovenstaande randzaken in ogenschouw.
.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  Wandafwerking platen voor het onderwijs

  Kapotte en vieze wanden komen veel voor

  Een horeca lokaal, waarin studenten opgeleid worden tot kok of de gangen in de school waar alle studenten heel vaak doorheen lopen om van lokaal naar lokaal te gaan. Het zijn zaken waar een schoolgebouw dagelijks mee te maken krijgt. Door de zware belasting van een schoolgebouw is er vaak al snel schade te zien aan de wanden.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Stootvast en toch van mooi design

  Hygiënische panelen van polyester platen zijn makkelijk schoon te maken, stootvast en kunnen in veel diverse designs en kleuren geleverd worden. In een kleedlokaal van een gymzaal is het belangrijk dat de hygiënische panelen goed tegen vocht kunnen, daar is het design van ondergeschikt belang. Er zijn speciale structuren in de polyester panelen ontworpen die de afvoer van water verbeteren, wat ervoor zorgt dat water sneller afgevoerd wordt. Dit zorgt voor meer hygiëne. Polyester platen kunnen ook goed toegepast worden in de gangen van de school als lambrisering, bestand tegen het schoppen van studenten bijvoorbeeld. Hier kunt u kiezen voor een mooie kleur of mooi design.

  HAP denkt met u onderwijsinstelling mee

  Bent u bezig met de inrichting van uw gangen, lokalen, kleedruimtes of andere ruimtes en heeft u hulp nodig om tot de juiste oplossing te komen? HAP kijkt graag met u mee naar de situatie en biedt u aan de hand van de eisen graag een passende oplossing zoals polyester panelen. Neem vrijblijvend contact met ons op en we gaan om de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen voor de wandafwerking plaat en plafonds.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Bakkerij

  Carwash

  Kantoorpanden

  Zwembaden

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware