Slagerij

Toepassingen > Slagerij

Slagerij wanden en plafonds

Bent u de slager in het dorp welke zelf uw dieren slacht of bent u een hoofd technische dienst bij een van de grote slachthuizen in Nederland? Elk type slagerij of vleesverwerker heeft op zijn manier te maken met het hygiënisch houden van wanden, plafonds en vloeren. In een slagerij in een dorp heeft u vaak te maken met een kleine ruimte waardoor schoonmaken op lastig bereikbare plekken een kriem is, tegelwanden met voegen die veel water absorberen is hierbij een grote vorm van bacterievorming. Bij een groot slachthuis is schade aan wanden door transport of vleeshaken een veel voorkomend probleem, ook het rijden met heftrucks of palletwagens kan veel schade aanrichten. Roestvorming na schade aan stalen sandwichpanelen is ook een vaak voorkomend probleem.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  Of u nou een slagerij heeft of dat je vleesproducten aanbiedt in een marktkraam, je dient je aan een aantal eisen te houden. De eisen voor het Slagersbedrijf zijn omschreven in een hygiënecode. Deze Hygiënecode is geschreven door de KNS (Koninklijke Nederlandse Slagers). Hierover wordt ook uitvoerig gesproken over de inrichting van uw slagerij, slachthuis, uitsnijderij of groothandel.

  slagerij wand- en plafondpanelen

  NVWA eisen moeten gevolgd worden

  De vleesverwerking is een branche die moet voldoen aan de strenge foodsave normen van de NVWA voor uw vleesverwerkers plafond en slagerij wanden, waaronder de HACCP normering. Om aan deze hygiëne eisen te doen zijn foodsave panelen evenals een hygiënische plafondafwerking belangrijk. Veel slagerijen zijn van oudsher opgebouwd met tegels en een simpel plafond, tegels worden op den duur slechter. Tegels kunnen gaan barsten en voegen blijven vocht vasthouden wat uiteindelijk weer bacterievorming is. Tegen dit probleem heeft HAP de ideale oplossing, directe verlijming met Glasbord® is in veel gevallen mogelijk waardoor je weinig ruimte verliest.
  .

  Hygiënische slagerij wanden- of plafonds nodig?

  De ideale wanden en plafonds voor de vleesverwerking

  De ideale slagerij wanden en slagerij plafonds voor uw slagerij vindt u bij HAP, wij voorzien u van het juiste advies en realisatie. Wilt u alleen de wanden en plafonds laten bekleden of een complete verbouwing inclusief bouwkundige en installatie werkzaamheden laten uitvoeren? Alles is in overleg mogelijk.

  Eigenschappen

  Eigenschappen van de foodsave panelen

  Voor uw slagerij wanden en slagerij plafonds zijn kunststof wandpanelen (Glasbord®) een goede oplossing vanwege de volgende kenmerken:

  • Gladde, vlakke of gestructureerde oppervlakken
  • Corrosievrij
  • Duurzaam (blijvend) elastisch; zelfs bij een kleine radius is een installatie mogelijk zonder het ontstaan van barsten
  • Duurzaam esthetisch
  • mechanisch belastbaar
  • extreem schok- en krasbestendig
  • chemicaliën- en zuurbestendig
  • vochtbestendig
  • Zeer geringe microbiële load
  • Voldoet aan alle eisen voor hygiëne en kwaliteit in de relevante industrieën (EU-richtlijnen, HACCP, ect.).
  • Gemakkelijke, snelle en goedkope reiniging, ook bij gebruik van een hogedrukreiniger
  • Speciale reinigingsmiddelen zijn niet nodig
  • Bij gebruik van gangbare reinigingsmiddelen zorgt het gestructureerde oppervlak voor een beter resultaat dan andere oppervlakten.

  HAP komt vrijblijvend naar u toe voor advies

  Is uw slagerij toe aan een renovatie of verbouwing? Wij brengen graag geheel vrijblijvend een passend advies uit en een vrijblijvende offerte.

  Ook voor uw nieuwbouwplannen hebben we de juiste oplossing, begin de slagerij duurzaam en kies voor de producten van deze tijd. Kunststof wandpanelen bieden hierin alle voordelen voor uw slagerij wanden of vleesverwerkers plafond. Wij helpen u graag naar de juiste oplossing voor uw situatie.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Bakkerij

  Visindustrie

  Drankenindustrie

  Pluimvee industrie

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware