Sportaccommodatie

Toepassingen > Sportaccommodatie

Sportaccommodatie

Als sportclub heeft u vaak meerdere kleedlokalen waar de hele week voetballers in omkleden en douchen van klein tot groot. Het komt vaak voor, ook al wil je dit liever niet, dat de schoenen met noppen uitgeklopt worden op de muur. Bij een tegelwand ontstaat dan al snel een beschadiging of komen voegen los te zitten. In een sportschool wordt vaak snel een tas op de bank gegooid en deze vliegen ook tegen uw wanden aan.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Sportaccommodatie wand- en plafondpanelen

  Impact op een wand hoort bij een sportaccommodatie

  Een sportaccommodatie wordt veelvuldig gebruikt. Gymzalen van een school, de plaatselijke voetbalclub of een fitnesscentrum, iedere sportaccommodatie heeft op zijn eigen manier te maken met kleedruimtes en douchegelegenheden en ruimtes waar wandafwerking panelen een oplossing kunnen bieden. Hygiëne speelt hierbij altijd een rol. In kleed- en doucheruimtes is vocht en water veelvuldig aanwezig, ruimtes dienen hierop ingericht te zijn en de gekozen materialen moeten hier tegen bestand zijn. Een hygiënisch wandpaneel is een breed begrip maar kan het verschil maken voor u in schoonmaakgemak maar ook in de hygiëne van uw pand. Het toepassen een vochtbestendig plafond zoals een HACCP systeemplafond kan veel voordelen bieden. Voorkomen is beter dan genezen en dat is met het inrichten van uw sanitaire wand in sportaccommodaties  niet anders.

  Sportaccommodatie wand- of plafond afwerking nodig?

  Eigenschappen

  Hygiënisch wandpaneel als basis, het design kan naar wens ingevuld worden

  Wandafwerking panelen van HAP kunnen worden toegepast als hygiënisch wandpaneel of als sanitaire wand. In een oudere situatie kan er direct verlijmd worden over oud tegelwerk mits de situatie dit toelaat. In een nieuwe situatie is dit ook een optie maar kan er ook gewerkt worden met bijvoorbeeld prefab sandwichpanelen. Het voordeel van een hygiënisch wandpaneel is dat deze bijna geen voegen heeft, welke vloeistofdicht afgewerkt kunnen worden. Afhankelijk van de keuze in design kan er ook een keuze gemaakt worden in de structuur waardoor het schoonmaakgemak weer omhoog gaat.
  Voor de keuze voor een plafond zijn er ook diverse opties, van een HACCP systeemplafond met plafondplaten in kleur of design naar keuze tot een compleet vloeistofdicht plafond van kunststof panelen.

  HAP adviseert uw sportaccommodatie, realiseert de wensen en draagt zijn steentje bij aan een topsportklimaat

  Wij denken graag met de klant mee, wat is de huidige situatie, wat zijn de wensen en wat moet er gebeuren om dit resultaat te bereiken. Dit kan zijn in een verbouw traject, renovatie traject maar ook in een nieuwbouw situatie denkt HAP graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op met ons en wij ontzorgen u.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Zwembaden

  Zwembaden plafond en wandpanelen

  Horeca

  Carwash

  Kantoorpanden

  kantoorruimtes voorzien van wanden en plafonds
  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware