Zuivelindustrie

Toepassingen > zuivelindustrie

Zuivelindustrie wand- en plafond panelen

In de zuivelindustrie bent u werkzaam in een levendige en grote industrie in Nederland, u hebt koeien op het land werkt bij een van de vele kaasmakerijen of melkverwerkers. Boter, Kaas en Melk zijn toonaangevende producten in uw branche. Een industrie waarin hygiëne van begint tot eind een rol speelt. Een melkveebedrijf krijgt ook alsmaar meer te maken met hygiëne regels, bijvoorbeeld in een melkruimte waar de melkrobots staan. Zuivelindustrie wanden en plafonds hebben veel te verduren.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  haccp panelen zuivel

  Polyester wanden zijn geschikt bij hoge eisen

  Een Polyester wand of polyester plafondafwerking is hierin ook van grote meerwaarde, zeker als deze ook stootvast is zodat als er een koe tegenaan schopt er geen gat in de wand kan komen. Dit wat u vroeger in een melkstal veelal zag gebeuren met de tegelwanden.

  Na verloop van tijd lagen daar stukken uit, complete tegels weg of gescheurde tegels. Een EHEDG wandafwerking die bestand is tegen deze impact kan hierin een uitkomst bieden, FRP platen zijn hier een perfecte oplossing voor.

  Als de melk eenmaal de boer verlaten heeft komen er weer andere ruimtes tevoorschijn waarin HACCP / BRC / FSSC2000 en alle hygiëne normeringen nog meer een rol gaan spelen. Een kaasmakerij is een proces waar veel stoffen gebruikt worden die een grote impact hebben op hygiënische wandbekleding en hygiënische plafondbekleding. Er wordt enorm veel met pekel gewerkt wat zorgt voor aantasting van onder andere staal maar het glazuur van tegels. FRP platen zoals Glasbord® toegepast als foodsave wanden of foodsave plafonds zijn bestand tegen al deze stoffen waardoor u een vloeistofdichte wand krijgt zonder dat u om hoeft te kijken of deze wel bestand is op de lange termijn. Door gebruik te maken van een polyester plafondafwerking kan ook het plafond vloeistofdicht afgewerkt worden.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Eigenschappen

  HAP heeft oplossingen voor uw situatie

  Van zuivelbedrijf aan huis tot de grote zuivelfabrieken, overal is een EHEDG wandafwerking en EHEDG plafondafwerking belangrijk. Elke situatie vraagt om een ander type vloer, wand en plafond. HAP kan dit totale plaatje voorzien. Wat gebeurt er in de ruimte, wat zijn de condities en hoe wordt er schoongemaakt zijn daarin belangrijke vragen. Kiest u voor een coatingvloer, U-crete vloer of een zeskanttegel vloer? Elke vloer heeft zijn eigen voordelen waarom dit in de zuivelindustrie geschikt. Kritisch punt is altijd de zuivelindustrie wand – vloer aansluiting. Op elke type vloer is een perfecte aansluiting te maken mits daar vooraf aandacht aan geschonken wordt. HAP kan het totale afwerkingsproject op zich nemen waardoor wij uw ontzorgen en zorgen dat deze details perfect in orde zijn, maar het is ook mogelijk om samen met een door u gekozen partner naar een goede oplossing te zoeken. Een hygiënische wand, foodsave plafonds en hygiënische vloer moeten niet 3 aparte onderdelen zijn maar samen 1 hygiënische afwerking vormen.

  Vrijblijvend advies voor uw hygiënische afwerking volgens de huidige richtlijnen? Wij komen bij u langs en bepalen samen wat voor u het beste past.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  systeemplafond montage voor slagerijen

  Visindustrie

  hygiënische vloeren wanden en plafonds voor vishandels

  Dranken industrie

  Cleanrooms

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware