Wanden en plafonds

Diensten  >HAP

Wanden en plafonds

HAP is gespecialiseerd in de afwerking van uw wanden en plafonds, voornamelijk in ruimtes waar hoge hygiëne eisen van toepassing zijn. Van voedingsindustrie tot farmaceutische industrie, maar ook huisvesting of zorginstellingen kunnen bij HAP terecht. HAP realiseert zich dat uw bedrijfsruimte een van de belangrijkste aspecten is om uw bedrijf efficiënt te kunnen runnen. Bekijk hier welke wanden en/of plafonds bij uw bedrijfsruimte past.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Renovatiepanelen

  Uw huidige ruimte verbouwen tot hygiënische ruimte of is uw hygiënische ruimte toe aan een opfrisbeurt om weer aan de eisen van tegenwoordig te voldoen? Renovatiepanelen bieden in beide gevallen mogelijkheden. Diverse ondergronden kunnen direct bekleed worden met onze FRP platen door middel van directe verlijming. Ook in nieuwbouw situaties zijn de FRP platen goed toepasbaar.

  Renovatiepanelen

  Voorzetwanden

  Voorzetwanden

  Wilt u een staalconstructie wegwerken of zitten er dusdanig veel obstakels zoals leidingwerk of verspringingen in uw wand? Dan zijn voorzetwanden een prima oplossing. Afhankelijk van de situatie kunnen de panelen direct tegen de huidige wanden geplaatst worden of wordt er een constructie gemaakt waartegen de voorzetwanden geplaatst worden.

  Scheidingswanden

  Nieuwe ruimtes creëren in een nieuwbouw situatie of in een bestaand pand is mogelijk met hygiënische scheidingswanden. Scheidingswanden zijn leverbaar in verschillende afmetingen en soorten. Is de isolatiewaarde van groot belang of is het puur ter afscheiding van de ruimte? HAP bekijkt graag welke panelen het beste bij uw eisen passen.

  Scheidingswanden

  Design varietex wanden

  Design/Varietex wanden

  Naast onze FRP wanden met voornamelijk een hygiënische uitstraling hebben we ook design FRP platen in heel veel kleuren en structuren. Design platen zijn uitermate geschikt in sanitaire ruimtes of achter de toonbank, ruimtes waar een design look meerwaarde heeft. Varietex wanden hebben een andere structuur die ook toegepast mogen worden in ruimtes waar hygiëne een rol speelt.

  Systeemplafond

  Een systeemplafond is een ideale oplossing wanneer u regelmatig boven uw plafond moet zijn om bijvoorbeeld leidingen te verleggen of aanpassingen moet doen. Verlichting is makkelijk in een systeemplafond te verwerken en kan makkelijk verplaatst worden. Schoonmaken boven het plafond is makkelijk, FRP systeemplafondplaten kunnen zelfs in de vaatwasser!

  Systeemplafond HAP

  panelen plafond

  Panelen plafond

  Is vloeistofdichtheid een eis aan uw plafond, of wilt u graag een plafond wat beloopbaar is. Dit is mogelijk met een panelen plafond. Een panelen plafond kan verlaagd toegepast worden of direct onder het bouwkundige plafond. Een paneeldikte en de kern wordt bepaald door de situatie en de eisen die gesteld gaan worden aan uw ruimte.

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware