Zwembad renovatie bij vakantiepark De Peppelhoeve in Putten

Zwembad renovatie met hygiënische wandbekleding

Zwembad renovatie bij vakantiepark

In de 2 bijzondere jaren waarin de hele wereld in de greep van de pandemie was hebben de eigenaren van vakantiepark De Peppelhoeve in Putten zeker niet stil gezeten. Ze hebben de tijd nuttig ingevuld en hebben ondertussen plannen gerealiseerd door het zwembad volledig te renoveren, waaronder onze hygiënische wandbekleding. Nieuwsgierig? Lees verder!

De Peppelhoeve is een afdeling van de Stichting ter Verbreiding der Waarheid te Amsterdam. De stichting is al in 1847 opgericht, met als doelstelling: het opvangen van dakloze jongeren, in de ruimste zin van het woord. Dit gebeurd in het monumentale pand aan de Elandstraat. De stichting werkt vanuit de Bijbelse inspiratie waarin barmhartigheid en liefde centraal staat.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Zwembad renovatie

  270m2 aan hygiënische wanden

  De Peppelhoeve heeft drie mooie accommodaties: Dennenhorst, Lindenhorst en het Douglashuis. Wanneer de accommodaties niet voor het werk van de stichting nodig zijn, verhuren ze de accommodaties voor werkweken van scholen, verenigingen, familiereünies, conferenties en cursussen. De baten uit de verhuur komen geheel ten goede aan het, niet gesubsidieerde, werk van de stichting te Amsterdam.

  In november 2021 was het zo ver, het recreatiezwembad hebben ze leeg laten lopen, 70.000 liter water, en het verbouwen kon beginnen. Een flinke klus, maar wat is het mooi geworden! In maart 2022 mocht HAP B.V. ca. 270 m2 hygiënische wanden komen renoveren waarbij is gekozen voor FSQF-wandplaten. Uiteindelijk na 6 maanden bikkelen en verbouwen is het zwembad helemaal klaar voor gebruik. Zie hieronder het prachtige resultaat!

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  De juiste wanden is essentieel

  Juiste zwembad wanden toepassen is essentieel voor de gezondheid van de gasten en algehele hygiëne. Door de hygiënische richtlijnen in aan te houden en de hygiënische wandpanelen vloeistofdicht af te werken voorkom je ongewenste schimmelvorming. In een warme en vochtige omgeving krijgen schimmels en virussen anders vrij spel waardoor een gast ziek kan worden en daar zit niemand op te wachten. Doordat ook deze hygiënische wandpanelen afgewerkt kunnen worden in diverse kleuren en zelfs van een afbeelding voorzien kan worden creëert u eenvoudig een gewenste en persoonlijke look. Ook belangrijk in zwembaden is dat de hygiënische wanden kras en stootvast zijn en veilig voor de bezoekers.

  En dat is waarom de FSQF wandpanelen zo geschikt zijn. Het is een matte plaat in een cotton white kleur. Deze hygiënische wandbekleding bevat is een A merk polyester en ook daardoor speciaal geschikt voor natte ruimtes zoals zwembaden. Het is vocht afstotend en makkelijk schoon te maken, daarmee is het tegelijk ook onderhoudsarm.

  Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of het nu nieuwbouw of een renovatie is, wij denken met u mee voor een gepaste oplossing.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  systeemplafond montage voor slagerijen

  Visindustrie

  hygiënische vloeren wanden en plafonds voor vishandels

  Werkplaatsen

  deuren vloeren wanden en plafonds voor logistiek

  Magazijnen

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware