Renovatie en Nieuwbouw

Wat we kunnen > Renovatie en Nieuwbouw

Renovatie & Nieuwbouw

Wilt u nieuw bouwen, renoveren of verbouwen, bij alle facetten bent u voor uw hygiënische HACCP afwerking bij HAP op het juiste adres. Hygiënische panelen als afwerking voor uw wanden of plafonds zijn toepasbaar in alle fases. In een nieuwbouw situatie kan er in de voorbereidende fase goed nagedacht worden over de routing in uw bedrijf en waar u welke vloeren en wanden toepast, alles aangepast aan de situatie en gebruik van uw bedrijf en pand. Bij renovatie of verbouw werkzaamheden is de huidige situatie bepalend in wat de mogelijkheden zijn voor uw nieuwe wanden of plafonds.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Renovatie & nieuwbouw HACCP

  1 aanspreekpunt van sloop tot oplevering

  Herkent u de situatie dat u zelf nog een partij voor de sloop van bepaalde zaken moet regelen of dat er net het opbouwen van een scheidingswand niet bij een afbouwbedrijf inbegrepen zit? U moet dan alsnog op zoek naar meerdere partijen. Wij draaien het om, wij brengen alles samen en zorgen voor 1 aanspreekpunt. Geen onduidelijkheden meer en korte lijntjes.
  Mooi praktijkvoorbeeld is een slagerij welke een opstorting in zijn vloer moest hebben om zijn rookkast op te zetten. De oude vloer was constructief niet bestand tegen het gewicht van de rookkast en ook de temperatuur zorgde voor een probleem. Door mee te denken hebben wij deze opstorting gemaakt van beton, waarna we gelijk de vloer af hebben gewerkt. Dit alles passend in de planning, de slager heeft er geen omkijken naar gehad.

  De HAP formule, de 5 zekerheden:

  1. Inventariseren en oriënteren
  Wij leven onszelf in uw situatie. Wat is voor u belangrijk? Waarom gaat u verbouwen of nieuwbouwen?

  2. Adviseren
  We passen onze specialistische kennis toe in een gedegen advies waarin we rekening houden met uw wensen en de eisen vanuit de branche

  3. Ontzorgen
  We laten iedereen in zijn kracht, wij doen waar we goed in zijn en proberen dat u ook te laten doen

  4. Eén aanspreekpunt
  Door het totaalpakket bij HAP neer te leggen, heeft u 1 aanspreekpunt voor de complete bouw, geen gedoe tussen diverse partijen!

  5. Tevredenheid
  Wij gaan voor 100% tevredenheid, wij leveren pas op als u tevreden bent.

  hygiënische panden renovatie

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Totaalproject nieuwbouw of renovatie

  HAP ontzorgt als organisator of als uw specialistische montage partij

  Bent u de slagerij, bakker, sportschool of andere tak van sport waarin hygiëne een rol speelt, HAP kan u helpen met de nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw pand. Wij zijn het aanspreekpunt en kunnen indien gewenst een project totaal uit handen nemen, wij verzorgen de communicatie, aansturing en planning van elke partij die betrokken is bij het project wat onder ons valt. Wilt u zelf de aansturing doen en wilt u dat wij alleen de HACCP wanden en HACCP plafonds komen monteren? Ook dat is geen probleem.
  HAP kijkt naar de wensen van de klant, neemt de tijd voor de klant en adviseert op basis van de klant.

  Neem contact op!

  Neem vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden door. Of dit nu gaat om het plaatsen van een kleine wand of het bouwen van een nieuwe ruimte, alles valt binnen het bereik van HAP.

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware