Carwash wanden en panelen

Toepassingen > Carwash

Kwaliteit en hygiëne  voor Carwash

In een carwash, waar schoongemaakt wordt, is hygiëne met HACCP wand- en plafondpanelen essentieel. Waar schoon wordt gemaakt, komt namelijk vuil vrij. Dit vuil gaat snel in de afvoer zitten, op het plafond en tegen de wanden. Vieze, gedeukte en verroeste plafonds en wanden zijn moeilijk uit te te leggen aan klanten die een schone carwash verwachten. HAP helpt u graag verder met HACCP wand- en plafondpanelen voor uw carwash.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  Carwash renovatie met HACCP wanden en panelen

  Als er ergens veel water terechtkomt dan is het wel op de vloer van uw carwash. Het is daarom belangrijk dat de waterafvoer van uw carwash voldoende water kwijt kan. Ook legt u uw vloer het beste op afschot aan zodat water niet blijft staan. Tot slot is het belangrijk dat de wandpanelen tegen water en reinigingsmiddelen kunnen. HACCP wanden, met een wandafwerking van afwateringsstructuur, zijn hier bij uitstek voor geschikt. Deze industriële wanden van polyesterplaten met een surfseal toplaag kunnen worden afgewerkt met een afwateringsstructuur. Deze zorgt ervoor dat water sneller van de wand wordt afgevoerd naar de vloer. Daarnaast zijn deze HACCP wanden ook nog eens kleur- en stootvast.

  Carwash wand- en plafondpanelen

  Carwash renovatie met HACCP plafondpanelen

  HACCP plafondpanelen kunnen, naast de wanden, de ideale oplossing zijn voor al het vocht en vuil dat er vrijkomt bij een wasbeurt. HACCP plafondpanelen zijn ongevoelig voor vocht en reinigingsmiddelen die u in uw carwash gebruikt. Ook worden ze makkelijk naadloos met elkaar verbonden door middel van een blinde schroefmethode met RVS schroeven. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  De voordelen van HACCP panelen en wanden voor u carwash

  Bij onze HACCP wand- en plafondpanelen voor uw carwash krijgt u veel voordelen. Deze zijn:

  • Stootvast
  • Onderhoudsarm
  • Bestendig tegen reinigingsmiddelen
  • Roestvrij
  • Kleurvast
  • Vochtbestendig
  • Eenvoudig schoon te maken

  Carwash renovatie

  U krijgt de beste kwaliteit bij HACCP

  Weet u nog niet 100% zeker of HACCP wanden en panelen iets voor uw carwash zijn? We zijn als bedrijf aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven (NOA). Daarmee krijgt u sowieso vijf jaar garantie op de door ons verrichte werkzaamheden. Op de materialen die wij voor uw carwash gebruiken zit maarliefst 10 jaar garantie. We weten maar al te goed dat onze klanten diensten en producten van de beste kwaliteit willen. En die gunnen we ze dan ook van harte. Met afbouwgarantie weten onze klanten dat ze met zekerheid kunnen rekenen op topkwaliteit HACCP wanden en panelen.

  Vraag gerust een offerte aan voor uw HACCP wanden en panelen

  Wilt u een carwash HACCP renovatie uitvoeren met wand- en plafondpanelen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Bij ons krijgt u altijd HACCP wanden en panelen van topkwaliteit. Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het contactformulier op de website in. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 0314-391814 of door een mail te sturen naar info@hapbv.nl.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Kantoorpanden

  Cleanrooms

  Koel- en vriescellen

  Sportaccommodatie

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware