Carwash

Toepassingen > Carwash

Carwash wand- en plafondpanelen

Waar komt nu meer water op een dag dan in uw veelgebruikte Carwash. Hierdoor moet u rekening houden met de waterafvoer in de vloer, deze moet voldoende capaciteit hebben.

De vloer dient op afschot aangelegd te worden zodat er geen water blijft staan. Wanden dienen bestand te zijn tegen veel vocht en water, continu belasting. Daarnaast moet er goed gekeken worden welke reinigingsmiddelen toegepast worden en dat alle toegepaste materialen tegen continu belasting van deze middelen bestand zijn.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  Een schone auto komt uit een schone carwash

  In uw carwash wordt schoongemaakt, het lijkt vanzelfsprekend dat deze ruimte ook schoon is. Een auto wassen waar carwash wanden te vinden zijn die vies, kapot of ingedeukt zijn heeft geen uitstraling. Dit doet af aan de kwaliteit van een goede carwash en zorgt er tevens voor dat de kwaliteit van uw wanden daadwerkelijk achteruitgaat. Dit kan voorkomen door roestvorming, aantasting waardoor er meer vuil gaat hechten aan uw carwash wanden of carwash plafond.

  Carwash wand- en plafondpanelen

  Wandafwerking met afwateringsstructuur

  Een industriële wand van polyester platen kan afgewerkt worden met een afwateringsstructuur, dit zorgt er voor dat water sneller vanaf de wand afgevoerd wordt naar de vloer. Dit zorgt ervoor dat de wand schoner blijft en dat het vuil sneller afgevoerd is. Polyester platen met een Surfaseal toplaag zijn kleurvast, stootvast en uitstekend geschikt in ruimtes waar veel vocht en water gebruikt wordt.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Bescherm de constructie met PVC plafondpanelen

  Een constructie van een carwash heeft vaak kwetsbare constructieve delen zoals een staalconstructie. Wanneer er voor een plafondafwerking wordt gekozen dan kunnen al deze elementen beschermd worden door de impact van het vele vocht en de reinigingsmiddelen die een carwash plafond te verduren krijgt. PVC plafondpanelen kunnen in uw carwash een ideale oplossing zijn voor uw carwash plafond. Deze PVC plafondpanelen zijn ongevoelig voor vocht en kunnen naadloos aan elkaar verbonden worden door middel van een blinde schroefmethode. Uiteraard worden hier dan schroeven gebruikt van RVS.

  Elke carwash is anders

  Elke carwash is anders, de een heeft tegelwanden en de andere is opgebouwd van panelen. De andere is alleen nog maar op papier zichtbaar en moet nog gebouwd worden. In alle situaties gaan wij graag met u in gesprek, vrijblijvend. We bekijken de huidige situatie of tekeningen en geven u hierover een vrijblijvend advies. Wij zorgen samen met u voor de ideale industriële wand oplossing en plafondoplossing voor uw carwash wanden en carwash plafonds.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Kantoorpanden

  Cleanrooms

  Koel- en vriescellen

  Sportaccommodatie

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware