HACCP panelen

Hygiënische wand en plafondpanelen

Elke branche waarin hygiëne een rol speelt heeft te maken met hygiënische vloeren, hygiënische wanden en hygiënische plafonds. Om volgens de HACCP richtlijnen te kunnen werken dient de basis van uw bedrijf te voldoen aan hygiëne normeringen.

Algemeen komt het erop neer dat vloeren, wanden en plafonds goed reinigbaar moeten zijn, bestand tegen reinigingsmiddelen of chemicaliën, stootvast en vloeistofdicht zijn.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  Glasbord®, het A-merk op de markt

  HAP is een preferred dealer en ervaren montagepartner van Glasbord®. Glasbord® panelen worden standaard afgewerkt met een Surfaseal topcoating. Deze unieke oppervlaktecoating zorgt voor een elastische en hoogbelastbare wand- en plafondplaat. Een polyester filmlaag staat garant voor een poriën vrij oppervlak. Deze filmlaag is door speciale procestechnologie homogeen in het Glasbord® oppervlak opgenomen waardoor dit een voordeel oplevert ten opzichte van andere polyester panelen.

  Glasbord® in vergelijking met diverse panelen

  Glasbord® Wonderboard Glassliner Lamilux  Polser Fibrosan
  HACCP certificaat
  Greenguard certificaat
  Krasvastheid (zie film) ✓✓✓
  Brandklasse C nb*
  Brandklasse B nb*
  FM Global approval
  USDA richtlijnen nb*
  ASTM richtlijnen nb*

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Vrijblijvend advies en offerte

  HAP biedt u ten alle tijden de mogelijkheid om contact op te nemen voor een vrijblijvende afspraak bij u op locatie. Wij gaan dan zorgvuldig bekijken wat de huidige situatie is, wat u nieuwe situatie moet worden of wat er aangepast moet worden om een zo ideaal mogelijke situatie voor u te creëren.

  Daarna gaan wij een geheel vrijblijvende offerte voor u uitwerken, mocht dit passend zijn voor beide partijen dan komen onze specialistische monteurs op locatie onder begeleiding van een ervaren projectleider.

  Neem nu contact op via 0314 – 39 18 14, info@hapbv.nl of het contactformulier.

  Producten en toepassingen

  Toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  AGF industrie

  Bakkerijen

  Carwash

  Cleanrooms

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware