HACCP Grootkeuken wanden en plafondplaten

Toepassingen > Grootkeukens

Grootkeuken HACCP wanden en plafonds

Een keuken als fabriek moet voor uw herkenbaar klinken als u werkzaam bent in een grootkeuken, hier wordt een soort van massa productie gedraaid ten opzichte van de normale horeca keuken. Er staan grote kooktoestellen welke grote hoeveelheden kunnen bereiden. Door de grote hoeveelheden en snelheden waarmee maaltijden bereid worden en geserveerd of afgeleverd dienen te worden dient een keuken hiervoor ingericht te worden. De routing in een keuken is erg belangrijk, van inkomende goederen tot en met de wasstraat.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Absorberende wanden of beschadigde plafonds kunnen zorgen voor bacterievorming

  Grootkeukens HACCP wanden en plafonds

  Als uw grootkeuken wanden beschadigd zijn, dit kan zijn door loszittende tegels, gescheurde tegels, slechte voegen of een ingedeukt sandwichpaneel. Bij deze schades aan grootkeuken wanden is de kans groot dat er bacterie of schimmel groei kan plaatsvinden of dat er plekken ontstaan die niet zichtbaar zijn. Deze plekken zijn lastig schoon te maken of niet te bereiken, wanneer dit zo is dan voldoet dit niet aan de HACCP wanden normering. Beschadigde sandwichpanelen kunnen gaan roesten en hierdoor wordt de draagkracht van het paneel aangetast, en ook kunnen er roestdeeltjes in uw keuken rond gaan zwerven. Uw grootkeuken plafond wat bestaat uit absorberende platen zoals gipsvinyl kan een bron vormen voor bacterie of schimmelgroei.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Eigenschappen

  Hygiënische panelen bieden een solide basis in uw grootkeuken

  Een oude grootkeuken van een upgrade voorzien, een grootkeuken verbouwen of een complete grootkeuken bouwen. Alle facetten vallen onder onze kracht. Hygiënische panelen voor uw HACCP wanden en HACCP plafond vormen de basis en de overige werkzaamheden kunnen wij naar wens van u er bij pakken. Van bouwkundige werkzaamheden tot installatie werkzaamheden. De keuze van uw grootkeuken plafond van hygiënische panelen is er een die u zorgvuldig moet maken, wij voorzien u graag van advies. Een grootkeuken plafond kan op veel manieren gemaakt worden. Van systeemplafond tot vloeistofdicht plafond. De eisen die gesteld worden en het gebouw zelf in combinatie met de doorvoeren bepaald de beste oplossing.

  HAP kijkt naar uw grootkeuken en voorziet u van advies

  De routing bekijken, waar rijden er karren, waar lopen de koks en hoe werkt de wasstraat. Allemaal vragen die van invloed kunnen zijn op de HACCP wanden en HACCP plafonds in uw grootkeuken. Plaatsen we extra wandbescherming op de juiste kwetsbare hoek en waar voldoet een standaardoplossing, op deze manier lopen we u gehele traject door. We komen dit graag geheel vrijblijvend met u bespreken.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  systeemplafond montage voor slagerijen

  Horeca

  Zwembaden

  Zwembaden plafond en wandpanelen

  Koel- en vriescellen

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware