Kantoorpanden

Toepassingen > Kantoorpanden

Kantoorwanden die passen

Kantoorpanden worden dagelijks intensief gebruikt. In Nederland staat ongeveer 50.000.000 m2, deze panden moeten allemaal onderhouden worden en niemand gaat met deze panden om zoals ze thuis gewend zijn om met spullen om te gaan. Het is vreemd maar zo gaat het is geen vreemd verschijnsel.

Uw kantoor wanden aanpassen op het gedrag van de ‘bewoners’ van uw kantoor is de optie die steeds vaker gekozen wordt. Als uw kantoor wanden in de gangen kras- en stootvast zijn dan zijn ze bestand tegen dat stootje van de kar van de schoonmaker of uw personeel die met de koffers tegen de wanden stoot

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  Sanitair vraagt om hygiëne, kantoorwanden om robuustheid

  onderwijs wanden en plafonds

  Op een drukbezocht kantoor is er ook een hoge druk op de sanitaire voorzieningen. Een sanitaire voorziening die veelvuldig gebruikt wordt heeft vaak veel te verduren. Oude tegelwanden die niet meer schoon te houden zijn of kapot zijn. Voegen van tegels die eruit liggen of alleen nog maar vies ogen, het kan er zelfs voor zorgen dat er geen geur hangt waardoor je automatisch denkt dat het vies is.

  In de overige ruimte is robuustheid van de wanden een belangrijk item, schoonmaakkarren, laptopkoffers, haastige medewerkers en zo nog vele zaken zijn voorbeelden waarom een wand veel te verduren heeft in een kantoor. De voeten onder het bureau tegen de muur, zorgen voor schade en verkleuring van de wand die bijna niet schoon te krijgen is.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Van hygiënische wandafwerking tot design wanden

  Uw sanitaire ruimte in een kantoorpand bekleden met een hygiënische wandafwerking van polyester. Dit zorgt voor een vloeistofdicht geheel zonder voegen. Er kan gekozen voor diverse kleuren en prints zodat dit tevens design wanden zijn. Voor de overige ruimtes in uw kantoor zijn design wanden ook een optie, als lambrisering in de gangen of een fotowand in de kantine. Alles is mogelijk met een polyester hygiënische wandafwerking.

  HAP voorziet uw kantoor van het juiste concept in alle ruimtes

  Bent u bezig met de inrichting van uw kantoorpand en wilt u advies over uw wanden, voor alle ruimtes kan HAP een oplossing bieden. Of het nu gaat om een ruimte waar uw logo op geprint moet komen of het gaat om een sanitaire ruimte, overal zijn de polyester panelen toepasbaar.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Onderwijs

  Sportaccommodatie

  Zorgsector

  Horeca

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware