Zwembad toepassingen wanden en plafond

Toepassingen > Zwembaden

Zwembad toepassingen voor wand- en plafond

Beheert u één of meerdere zwembaden? Dan zijn er verschillende wanden en plafondplaten toepassingen die essentieel zijn om uw zwembad hygiënisch en veilig te houden. In een zwembad bevinden zich het grotendeel van de tijd natuurlijk veel mensen die relatief bloot, en daarmee kwetsbaar, gekleed zijn. Daarnaast komen mensen in aanraking met natte oppervlaktes waar vervolgens ook anderen weer mee in aanraking komen. Om een goede hygiëne te kunnen waarborgen, zijn speciale zwembadwanden absoluut aan te raden als zwembad toepassing.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Zwembadwanden tegen schimmelvorming

  Schimmels komen veel voor in de natuur. Om deze reden heeft het RIVM een onderzoeksteam samengesteld om te onderzoeken welke en hoeveel soorten schimmels er gemiddeld in een Nederlands zwembad worden aangetroffen. Hiervoor namen de onderzoekers een aantal monsters van het water van verschillende Nederlandse zwembadwanden en de plafonds. Uit het onderzoek bleek dat er aanzienlijk veel plaatsen sprake van schimmelvorming was. Voornamelijk in recreatiebaden en op het speelmateriaal. De gevonden schimmels behoorden tot verschillende schimmelsoorten, en in een enkel geval zorgde de schimmel voor een infectie bij een zwembadbezoeker. Om deze ongewenste situatie te voorkomen, dienen de juiste zwembadwanden te worden toegepast.

  Zwembad toepassingen

  De juiste zwembadwanden

  Schimmelvorming op een plek waar mensen zwemmen en massaal samenkomen is natuurlijk bijzonder onhygiënisch en ongewenst. U voorkomt dit door middel van HACCP zwembadwanden. Door de HACCP richtlijnen aan te houden door middel van de juiste zwembadtoepassingen in de vorm van wand- en plafondafwerkingen, zijn uw zwembadwanden ondoordringbaar en vloeistofdicht afgewerkt. De wanden bestaan namelijk uit polyester versterkt met glasvezel. Doordat de zwembadwanden kunnen worden afgewerkt in diverse kleuren en zelfs van een afbeelding kunnen worden voorzien, creëert u dus eenvoudig de gewenste look in uw zwembad. Met HACCP zwembadwanden is uw zwembad straks dus veilig, schimmelvrij en in lijn met uw persoonlijk huisstijl en gewenste look.

  Diverse toepassingsgebieden

  Naast zwembaden dienen meer dan genoeg andere bedrijven in verschillende branches te voldoen aan HACCP richtlijnen door middel van wanden en plafonds. Naast zwembadwanden en andere toepassingen, zijn er ook belangrijke hygiëne toepassingen voor de volgende branches:

  • Sportaccommodaties>
  • Carwash
  • Horeca
  • Levensmiddelenindustrie

  Hygiënische zwembad wand- en plafond panelen nodig?

  HAP denkt mee met uw zwembad

  Heeft u een eigen zwembad en overweegt u voor HACCP zwembad wanden of plafonds te gaan? HAP kijkt graag met u mee naar de situatie en biedt u aan de hand van de eisen graag een passende oplossing in de vorm van zwembad wanden en andere toepassingen om schimmel en andere onhygiënische situaties te voorkomen. Zo kunt u straks met een gerust hart bezoekers ontvangen in uw zwembad.

  Zwembad wanden en plafonds | Voordelen

  Gaat u voor HACCP zwembad wanden en/of plafonds of andere zwembad toepassingen van HAP? Dat biedt u de volgende voordelen:

  • Zwembad wanden en plafonds zijn hygiënisch
  • Onze zwembad wanden en plafonds zijn stoot- en krasvrij
  • Zwembad wanden en plafonds zijn te bestellen met een mooi design
  • De zwembad wanden en plafonds zijn voor diverse doeleinden in te zetten
  • Zwembad wanden en plafonds zorgen voor veilige omgeving

  HAP bekijkt uw wensen en behoeften

  Heeft u interesse in HACCP zwembad wanden, plafonds of andere toepassingen voor uw zwembad? Wilt u graag meer informatie hierover? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We bekijken en bespreken met alle plezier wat we kunnen betekenen voor uw zwembad. We beoordelen de situatie vakkundig en baseren daar ons vrijblijvende advies op. HAP helpt u verder!

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Sportaccommodatie

  Douche plafond en wandpanelen

  Carwash

  Horeca

  Koel- en vriescellen

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware