Elektra

Wat we kunnen > Elektra

Nooit meer te weinig stopcontacten

Elektra is niet meer weg te denken uit een bedrijfsruimte. Verlichting, stopcontacten en juiste stroompunten voor uw apparatuur zijn erg belangrijk om uw bedrijfspand efficiënt in te kunnen richten.

Wie herkent het niet dat er bijna altijd te weinig stroompunten zijn. Vaak wordt er in een verbouwing gezegd, je kunt er nooit teveel hebben. Dit blijkt achteraf en zeker ook de hoeveelheid apparatuur van deze tijd, wat de komende jaren alleen maar meer zal gaan worden. Door samen naar de situatie te kijken kunnen er stopcontacten toegevoegd worden voordat de hygiënische wanden geplaatst gaan worden.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Door hier tijdig aan te denken wordt er voorkomen dat er later nog vervelende opbouw leidingen aangebracht moeten worden. Deze leidingen frezen wij in en zitten achter de hygiënische afwerking, dit zorgt ook voor extra schoonmaakgemak.

  Het stappenplan HAP:

  1. Inventarisatie en oriëntatie huidige ruimte of te bouwen ruimte
  Samen met u bekijken we hoe uw bedrijfsruimte er nu uitziet, of wat er gebouwd moet gaan worden. WE kijken samen wat er in uw ruimte gaat gebeuren. Waar staat welke apparatuur? Wat is er nodig om deze apparatuur te laten draaien?

  2. Adviseren
  Aan de hand van de inventarisatie en oriëntatie verzorgen wij een vrijblijvend advies voor uw ruimte

  3. Ontzorgen
  Wij pakken het project geheel voor u aan, waarin u zich niet druk hoeft te maken over de planning en uitvoering

  4. Eén aanspreekpunt
  Door het totaalpakket bij HAP neer te leggen, heeft u 1 aanspreekpunt voor de complete bouw, geen gedoe meer tussen diverse partijen!

  5. Oplevering en nazorg
  Wij gaan voor 100% tevredenheid, wij leveren op als u tevreden bent

  Elektra voor bedrijfsruimte

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  HAP denkt in oplossingen

  Totaalproject HAP

  HAP denkt met je als klant mee, als er een vraag is voor elektrotechnische aanpassingen dan gaan wij dit meenemen in ons pakket. Dit is voornamelijk een voordeel in de ‘kleinere’ totaalprojecten zoals een slagerij, bakker, restaurant. Je wilt graag bezig zijn met waar je goed in bent, dat is hetgeen wat de core business is van uw bedrijf. Op voorhand nadenken over het gebruik van de ruimte en hierop anticiperen zorgt ervoor dat u optimaal gebruikt kunt maken van uw hygiënische panelen. Het inrichten van een bedrijfspand neemt HAP volledig uit handen indien gewenst.

  Wilt u wel graag de controle en aansturing in handen houden? Geen probleem, dan is HAP uw expert op gebied van de afwerking van uw HACCP wanden, HACCP plafonds en HACCP vloeren. De werkzaamheden verricht door HAP voldoen allemaal aan de richtlijnen van dit moment, dit betekent dat elektrotechnische werkzaamheden voldoen aan de NEN 1010 en NEN 4010.

  Neem contact op

  Wilt u dat wij met u meedenken met u? Wij nemen hierin ook uw wensen mee op gebied van elektra mee indien gewenst. Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware