Hygiënische totaalprojecten

Diensten > Hygiënische totaalprojecten

Hygiënische totaalprojecten

Bij het verbouwen, nieuwbouw of renoveren van uw huidige keuken, slagerij, bakkerij, verwerkingsruimte, cleanroom, etc. komt er heel veel op u af. HAP heeft alle capaciteiten in huis om de gehele verbouwing / nieuwbouw of renovatie op zich te nemen. Gaat u bijvoorbeeld uw keuken verbouwen en moet er ook installatie en loodgieterswerk uitgevoerd worden? Dan kunnen wij dit meenemen. Het voordeel voor u is dat wij alles organiseren en plannen, u wordt totaal ontzorgt.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Als eerste gaan wij uw situatie onderzoeken waarop wij u kun adviseren, bij gebleken geschiktheid voor beide partijen gaan wij uw project realiseren en ontzorgen wij u tot het gewenste resultaat is gebruikt. U kunt gewoon blijven doen waar u goed in bent, uw bakkerij sturing geven, het brood bakken of de TD van een grote slachterij aansturen. Door uw totale project onder te brengen bij HAP heeft u geen omkijken naar randzaken en komen wij alleen bij belangrijke zaken bij u. Zo kunnen we beide doen waar we gespecialiseerd in zijn. Schoenmaker blijf bij je leest, dit gezegde zegt natuurlijk veel.

  Wij voorzien Hygiënische van wandafwerking platen (ook design wanden), HACCP plafondbekleding en een hygiënische vloer die allemaal voldoen aan de normeringen (HACCP) en de richtlijnen van de NVWA. Ook alle gerelateerde werkzaamheden zoals installatiewerk, bouwkundige ingrepen of loodgieterswerk kunnen wij voor u meenemen.

  Onderzoeken

  Wanneer u contact op neemt met ons en aangeeft waar u naar op zoek bent dan nemen wij het stokje vanaf daar van u over. Dit kan heel divers zijn, van hygiënische wanden, HACCP plafondbekleding tot een hygiënische vloer of alle bijkomende werkzaamheden. Wij inventariseren wat u voor bedrijf heeft en nemen contact met u op om een afspraak in te plannen op locatie.

  Wanneer wij bij u aan tafel zitten bespreken we de huidige situatie en wat er op dit moment voor hygiënische wanden , HACCP plafondbekleding of hygiënische vloeren aanwezig zijn. Daarna gaan we kijken wat de reden is dat er voor een andere of nieuwe oplossing gekozen gaat worden. Dit kan bijvoorbeeld een opmerking van het NVWA zijn over uw (minder) hygiënische wanden.

  Hygiënische totaalprojecten

  Wanneer voorgaande zaken duidelijk in beeld zijn voor ons dan gaan we kijken naar uw werkwijze: Wat gebeurt er zowel in uw bedrijf, wat wordt er gevraagd van een hygiënische wand, HACCP plafondbekleding of een hygiënische vloer. Misschien moet er ook wel een aanpassing komen aan de afwatering om uw water goed af te kunnen voeren of om het vuil op te kunnen vangen. Eventueel is een bezoek bij ons op kantoor ook mogelijk mocht u nog geen locatie hebben, bijvoorbeeld bij een foodsave nieuwbouwproject. Bij horeca wanden wordt om een andere oplossing gevraagd dan in een slachterij, terwijl de eisen wel dichtbij elkaar kunnen liggen.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Realiseren

  Wanneer voor beide partijen een situatie is ontstaan dat de meerwaarde om de opdracht te gunnen aan ons gaan wij ons volledig inzetten om het resultaat zoals geschetst te bereiken. Wij zetten de vrijblijvende offerte om in een opdracht en vragen u om deze goed door te lezen en als deze voor u volledig duidelijk is, om deze te ondertekenen ter bevestiging van de opdracht om uw ruimte te laten bouwen of verbouwen naar de hoogste hygiëne standaarden door HAP.

  We spreken daarna met u door wat voor u een haalbare planning is en of wij dit in onze planning kunnen passen. We stellen nog een aantal vragen over het leveren van het materiaal en kiezen dan samen een moment en manier voor het lossen van ons materiaal. Onze monteurs komen op de afgesproken datum en tijd bij u op locatie en zijn door ons geselecteerd op hun vakbekwaamheid, tijdens de uitvoering wordt de kwaliteit bepaald en daar schenken wij de grootst mogelijke zorg aan.

  Tevens werken wij met communicatief vaardige monteurs dus mocht onverhoopt toch iets zijn dan is dit altijd bespreekbaar en er is altijd ruimte voor overleg. Uiteindelijk moet u tevreden zijn met resultaat, moet dit voldoen aan de eisen en moet het proces daarnaartoe ook naar tevredenheid zijn verlopen. Uiteindelijk gaat uw personeel ook weer met een fijner gevoel werken als uw horeca wanden weer helemaal op en top zijn. Wij gaan voor de hoogste klanttevredenheid op alle vlakken.

  Ontzorgen

  Terwijl onze monteurs bij u op locatie de HACCP systeemwanden aan het monteren zijn zoals vooraf besproken, zullen wij tussendoor contact houden en als het in de mogelijkheden ligt ook even langskomen om te checken of alles naar wens verloopt. Door middel van een goede communicatie proberen we onduidelijkheden te voorkomen en problemen te voorkomen. Wij denken zoveel als mogelijk mee, maar u mag natuurlijk altijd contact opnemen met ons of de monteur aanspreken wanneer u op of aanmerkingen heeft.

  Verliep het helemaal naar wens? Vertel het anderen!

  Verliep iets niet naar wens? Vertel het ons!

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  systeemplafond montage voor slagerijen

  Visindustrie

  kantoorruimtes voorzien van wanden en plafonds

  Horeca

  Zorgsector

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware