Leidingwerk

Wat we kunnen  > Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

In een ruimte waar hygiëne een rol speelt zoals in de voedingsindustrie, farmaceutische industrie, horeca of tal van andere branches dan wordt er veel schoongemaakt. Het eindstation van een goede schoonmaak is het afvoeren van het schoonmaakmiddel waarmee binnen uw firma schoongemaakt wordt. Naast onze werkzaamheden aan de wanden, plafonds en vloeren helpen wij volgens ons totaalconcept ook graag met uw afwatering en loodgieterswerk. Voordat u met de afwerking van uw wanden, plafond of vloeren gaat beginnen is het nog mogelijk om over aanpassingen aan uw leidingwerk te denken. HAP denkt graag met u mee.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Een vloer vol water is verleden tijd

  Leidingwerk HAP

  Huidige bakkerij wanden en bakkerij plafonds zijn vaak gemaakt van traditionele systemen zoals tegels, gips, geschilderde wanden. In een bakkerij is er altijd kans op schimmel, bacterievorming of legionella besmetting. In een bakkerij wordt gewerkt onder warme omstandigheden, veel voedingsstoffen en warm water. Allerlei omstandigheden waar bacteriën en schimmels zich thuis voelen. Als u een kleine bakkerij heeft waar uw routing continu aangepast moet worden, is schoonmaken lastig en door het verplaatsen van machines kan er schade ontstaan aan uw bakkerij wanden.

  Bij een grotere bakkerij is er meer transport door een goede routing maar is de kans op schade door de transportkarren weer aannemelijk. In alle gevallen zorgt een schade aan de wand een kans op vuilophoping, evenals holle ruimte is dit niet toegestaan volgens de hygiënecode van het NBC. U herkent waarschijnlijk ook de bakkerij plafonds die na een aantal jaren enorm vet zijn geworden en door de temperatuur geel geworden zijn.

  HAP kijkt naar uw situatie, een maatwerk oplossing kan standaard zijn.

  HAP kan u helpen met de oplossing voor deze problemen. Door middel van het toepassen van RVS vloerputten, RVS sleufgoten, RVS dakgoten als RVS afwatering is de oplossing altijd duurzaam en geschikt voor de meeste zware omstandigheden in de voedingsindustrie als foodsave afwatering. Het is belangrijk dat uw vloer en foodsave afwatering aangepast zijn op de hoeveelheid water die er op de vloer komt. Dit kan vanuit schoonmaak zijn maar dit kan ook rechtstreeks uit uw machines komen. Door samen de belasting te bekijken kunnen we tot een geschikt afschotplan komen wat voor uw situatie geschikt is. We denken dan ook aan de kleine details voor uw RVS put of RVS goot, de vuilkorf moet het afvalwater scheiden van het afval wat uit uw productie of keuken ontstaat.

  Loodgieterswerk hygiënische projecten

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Potentieel gevaar bij onhygiënisch systeem

  Maatwerk oplossingen voor hygiënische problemen in pand

  Het gevaar zit in een klein hoekje, u herkent waarschijnlijk wel de vieze lucht uit een put of dat een put verstopt zit. Dit zijn veel voorkomende problemen waar we in huiselijke sfeer mee te maken krijgen. Dit soort problemen zijn thuis niet fijn, maar vaak goed op te lossen en hebben geen grote gevolgen. In een voedingsindustrie omgeving ligt dit compleet anders. Wanneer je een riool lucht ruikt in een ruimte waar open voedsel geproduceerd wordt, betekend dit vaak dat er een ‘open – riool’ is, oftewel dat er ergens geen stankafsluiter zit in een HACCP put of afvoer.

  Dit zorgt er dus ook voor dat bacteriën uit het riool zo de fabriek in kunnen. Wanneer een HACCP put of HACCP goot verstopt komt te zitten en het water niet meer afgevoerd kan worden dan zorgt dit vaak ook voor een schimmel proces. Het kan zijn dat er geen goede afvalscheider in de put zit die geschikt is voor het soort afval wat er in uw situatie richting de put gaat.

  Het materiaal van de put of goot kan ook een bron van het probleem zijn. Kunststof, ijzer of metaal zijn vaak toegepast in het verleden in woningen maar ook in fabrieken voor foodsave afwatering. Kunststof kan uitharden en daardoor kan scheurvorming optreden. Dit zorgt ervoor dat er invloeden van buitenaf in het afwateringsysteem terecht kunnen komen wat ook weer zorgt voor bacteriën of schimmels die uw fabriek of ruimte in kunnen komen.

  Bij het inrichten van uw eigen bedrijfsruimte, het opstarten van eigen uw bedrijf of het renoveren van uw fabriek waarvan u als medewerker verantwoordelijk bent voor de inrichting van het pand. In welke rol of functie u ook zit, wanneer u in aanraking komt het inrichten van uw pand, dat moet voldoen aan de hygiëne eisen zoals HACCP / BRC / FSSC 2000 of EHEDG richtlijnen bent u bij ons op het juiste adres.

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware