HACCP ruimte creëren in Rotterdam

HACCP ruimte creëren in Rotterdam, HAP helpt!

Logischerwijs is er veel industrie in de havenstad van ons land, Rotterdam. Er is hier ook veel industrie waar hygiëne eisen van toepassing zijn. Om HACCP wanden Rotterdam af te werken op een hygiënische wijze kan er gekozen worden voor FRP platen of kunststof wanden Rotterdam. HAP kan u in de omgeving Rotterdam helpen met renovatiepanelen, voorzetwanden, scheidingswanden, haccp plafonds, systeemplafonds, vloeistofdichte plafonds of alles wat erbij komt kijken. Naast de hygiënische afwerking kunnen we ontzorgen door de elektra, loodgieterswerk en bouwkundige aanpassingen aan uw gebouw voor u mee te nemen. 

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden
  m2 plafond

  plafond wand

  Roestige sandwichpanelen zijn niet meer schoon te maken

  Stalen sandwichpanelen worden veel toegepast als HACCP wanden Rotterdam of als HACCP plafond Rotterdam. Doordat staal van zichzelf niet goed bestand is tegen vocht, chemicaliën en zout is de kans op roestvorming altijd groot.

  Om dit te voorkomen wordt er gewerkt een coating over de stalen laag. Dit zorgt er voor dat het HACCP wanden Rotterdam of HACCP plafond Rotterdam worden.

  Wilt u HACCP ruimte creëren in Rotterdam?

  Kunststof wanden Rotterdam

  Kunststof wanden Rotterdam is een oplossing voor roestproblemen. De kunststof wanden Rotterdam kunnen worden toegepast als renovatie paneel, voorzetwand of scheidingswand. Als de situatie hiervoor geschikt is dan is het mogelijk om direct te verlijmen over bestaande sandwichpanelen.

  Wanneer er veel leidingwerk over de huidige wanden loopt kan er gekozen worden voor een regelwerk inclusief voorzetwand, of is uw ruimte te groot en wilt u extra ruimtes creëren dan kunnen d.m.v. een sandwichpaneel ook een scheidingswand maken. Wij nemen het complete traject aan indien u dit wenst, inclusief bouwkundige werkzaamheden, elektra en loodgieterswerk. We kunnen ook de deuren voorzien.

  Kunststof plafond Rotterdam

  Door kunststof panelen toe te passen als plafond afwerking heeft u geen last meer van vocht wat in uw plafond kan dringen. Kunststof plafond Rotterdam is uitermate geschikt in ruimtes met hoge eisen. Dit kan zijn in de voedingsindustrie maar ook in een carwash of verzorgingstehuis. De mogelijkheden zijn legio. Om ervoor te zorgen dat de uitstraling ook meegenomen kunnen worden in het belang zijn er diverse Design platen en motieven beschikbaar als kunststof wanden Rotterdam of kunststof plafond Rotterdam.

  HAP komt vrijblijvend bij u langs

  HAP is zeer actief in de regio Rotterdam en komt graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor u te bekijken. We hanteren altijd onze 5 zekerheden volgens de HAP formule. Inventariseren & oriënteren, Adviseren, Ontzorgen, 1 aanspreekpunt, tevredenheid.

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware