HACCP ruimte creëren in Rotterdam

HACCP ruimte creëren in Rotterdam, HAP helpt!

Logischerwijs is er veel industrie in onze havenstad Rotterdam en daarom is een HACCP ruimte hier zeer belangrijk. Er is hier namelijk veel industrie waar hygiëne eisen van toepassing zijn. Om HACCP wanden af te werken op een hygiënische wijze, kan er gekozen worden voor FRP platen of kunststof wanden. HAP kan u in de omgeving van Rotterdam helpen met renovatiepanelen, voorzetwanden, scheidingswanden, HACCP plafonds, systeemplafonds, vloeistofdichte plafonds of alles wat erbij komt kijken. Naast de hygiënische afwerking, kunnen we u ook ontzorgen door de elektra, het loodgieterswerk en de bouwkundige aanpassingen aan uw gebouw voor u mee te nemen. HAP helpt u een HACCP ruimte te creëren in Rotterdam!

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  plafond wand

  Roestvorming bij sandwichpanelen

  Stalen sandwichpanelen worden veel toegepast om een HACCP ruimte in Rotterdam te creëren. Zowel voor wanden als plafonds. Doordat staal van zichzelf niet goed bestand is tegen vocht, zout en chemicaliën, is de kans op roestvorming altijd groot. Roestige sandwichpanelen zijn niet meer schoon te maken. Om dit te voorkomen wordt er gewerkt met een coating over de stalen laag. Dit zorgt ervoor dat de ruimte HACCP wordt.

  Wilt u HACCP ruimte creëren in Rotterdam?

  Kunststof wanden Rotterdam

  Kunststof wanden zijn een oplossing voor roestproblemen. Deze kunststof wanden kunnen in Rotterdam worden toegepast als renovatie paneel, voorzetwand of scheidingswand. Als de situatie hiervoor geschikt is, dan is het mogelijk om direct te verlijmen over bestaande sandwichpanelen. Wanneer er veel leidingwerk over de huidige wanden loopt, kan er gekozen worden voor een regelwerk inclusief voorzetwand. Is uw ruimte te groot en wilt u extra ruimtes creëren? Dan kunt u d.m.v. een sandwichpaneel ook een scheidingswand maken. Wij nemen het complete traject aan indien u dit wenst. Inclusief bouwkundige werkzaamheden, loodgieterswerk en elektra. We kunnen ook de deuren voorzien. Binnen een mum van tijd voldoet uw ruimte aan de HACCP richtlijnen.

  Kunststof plafond Rotterdam

  Door kunststof panelen toe te passen als plafondafwerking, heeft u geen last meer van vocht dat in uw plafond kan dringen. Een kunststof plafond is uitermate geschikt in ruimtes met hoge eisen. Dit kan zijn in de voedingsindustrie, maar ook in een carwash of verzorgingstehuis. De mogelijkheden zijn enorm. Om ervoor te zorgen dat de uitstraling ook meegenomen wordt, zijn de platen in diverse designs en motieven beschikbaar. Zowel voor de wanden als de plafonds. Zo voldoet uw ruimte in Rotterdam niet alleen aan de HACCP eisen, maar ziet deze er ook nog eens goed uit!

  HAP komt vrijblijvend bij u langs

  Hap is zeer actief in de regio Rotterdam en komt graag vrijblijvend bij u langs, om de mogelijkheden van een HACCP ruimte voor u te bekijken. We hanteren altijd onze 5 zekerheden volgens de HAP formule: Inventariseren & oriënteren, adviseren, ontzorgen, één aanspreekpunt, tevredenheid.

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware