HACCP aanrijdbeveiliging

HACCP aanrijdbeveiliging voor hygiënische ruimtes

Bij HAP kunt u terecht voor goede kunststof HACCP aanrijdbeveiliging voor de hygiënische ruimtes binnen uw bedrijf. Zo voorkomt u beschadigingen aan de wanden en zorgt u dat de voedselveiligheid niet in gevaar komt. Maar hoe zit het precies met aanrijdbeveiliging en de connectie met HACCP? Daar leest u in dit blog meer over. Voor persoonlijk advies over aanrijdbeveiliging in de hygiënische ruimtes binnen uw bedrijf kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  HACCP aanrijdbeveiliging

  Bescherming van de wanden

  Wanneer u een bedrijf heeft waar veel met heftrucks gereden wordt, kan het regelmatig voorkomen dat er tegen de wand aangereden wordt. Hierdoor kan het gebeuren dat de wand na verloop van tijd beschadigd raakt. Een voorbeeld van zulke beschadigingen is een scheur die ontstaat tussen de wand en de vloer. Om dit te voorkomen, kunt u door onze experts kunststof aanrijdbeveiliging laten plaatsen.

  Wat houden de HACCP richtlijnen in?

  De afkorting HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Bedrijven die voedsel produceren of verwerken moeten een plan opstellen voor het bewaren van de voedselveiligheid: het HACCP-plan. HACCP is een Europese wetgeving, en het is voor alle voedselverwerkers verplicht. Door middel van HACCP wordt het gehele productieproces nagelopen op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid. De gevaren worden benoemd en er wordt aangegeven welke risico’s eraan verbonden zijn. Voorbeelden van gevaren zijn:

  • Microbiologische gevaren zoals bacteriën, schimmels, virussen of parasieten
  • Chemische gevaren zoals dioxines, zware metalen of resten bestrijdingsmiddelen
  • Fysische gevaren zoals glas, botdeeltjes of scherpe metaal- of houtdeeltjes

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Wat HACCP te maken heeft met aanrijdbeveiliging

  Wat heeft aanrijdbeveiliging nu met HACCP te maken? We hebben eerder al genoemd dat werk met bijvoorbeeld een heftruck voor scheuren tussen de wand en de vloer kan zorgen. In deze scheuren blijft vocht zitten, wat bacteriën en schimmelvorming ten gevolge heeft. Beide zijn eerder genoemd als gevaren voor de voedselveiligheid. Door de aanrijdbeveiliging te laten plaatsen, voorkomt u deze scheuren en daarmee dus ook gevaren voor de voedselveiligheid. Bovendien is de kunststof aanrijdbeveiliging geplaatst door HAP zelf hygiënisch en eenvoudig schoon te houden.

  Vrijblijvende offerte voor hygiënische aanrijdbeveiliging

  Wilt u hygiënische ruimtes binnen uw bedrijf beschermen met aanrijdbeveiliging? Neem dan gerust contact op voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 0314-391814 of door een mail te sturen naar info@hapbv.nl.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  Visindustrie

  Werkplaatsen

  Magazijnen

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware