Hygiënische plafondpanelen

Plafondpanelen in alle vormen en maten

Een plafond in een ruimte waar hygiëne een grote rol speelt dient ook hygiënisch afgewerkt te zijn. Produceert u voedsel, werkt u in de farmacie of heeft u een autowasstraat? Voor elke branche kan HAP u een passende oplossing bieden voor het hygiënisch afwerken met hygiënische plafondpanelen. Afhankelijk van de eisen van de ruimte. Meer weten over de verschillende plafondpanelen van HAP? Lees dan dit artikel!

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Vrijblijvend advies voor uw hygiënisch plafond

  HAP levert verschillende soorten plafondpanelen zoals systeemplafond, HACCP plafondpanelen, Glasbord en kunststof plafondplaten. Elke soort heeft weer zijn eigen voordeel zoals beloopbaar, vloeistofdicht of isolerend.

  Vraag vrijblijvend advies op locatie. Wij gaan dan zorgvuldig bekijken wat de huidige situatie is, wat u nieuwe situatie moet worden of wat er aangepast moet worden om een zo ideaal mogelijke situatie voor u te creëren. Daarna gaan wij een geheel vrijblijvende offerte voor u uitwerken, mocht dit passend zijn voor beide partijen dan komen onze specialistische monteurs op locatie onder begeleiding van een ervaren projectleider.

  Neem nu contact op via 0314 – 39 18 14, info@hapbv.nl of het contactformulier.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Producten en toepassingen

  Toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Dranken industrie

  Farmaceutische industrie

  Grootkeukens

  Horeca

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware