Hygiënische wandpanelen en hygiënische plafondpanelen Amsterdam

Hygiënische ruimte in Amsterdam door HACCP panelen

Door HACCP panelen toe te passen creëert u een hygiënische ruimte in Amsterdam. Deze hygiënische wandpanelen zorgen voor schoonmaakgemak en een makkelijkere handhaving van het HACCP-systeem binnen uw ruimte. De voedingsindustrie is een hele grote markt in Amsterdam. Wie herkent deze straten niet, overal waar u kijkt zitten horecagelegenheden. Deze horecagelegenheden beschikken allemaal over een keuken of ruimte die aan de hygiënevoorschriften moet voldoen. Maak daarom kennis met HAP BV. Onze HACCP panelen zijn van groot belang om een hygiënische ruimte in Amsterdam na te leven.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  hygiënische wandpanelen amsterdam

  Tegelwerk biedt vaak problemen

  Wanneer u in de voedingsindustrie in Amsterdam een ruimte voorziet van tegelwerk, kan dit problemen veroorzaken. Een veelvoorkomend probleem is dat de voegen poreus worden, waardoor er vocht in kan gaan zitten. Het vocht leidt tot bacterie- of schimmelvorming. In een ruimte waar hygiënische eisen van toepassing zijn, is dit niet gewenst. Daarnaast is tegelwerk zeer kwetsbaar. Tegels zijn niet bestand tegen stoten of krassen. Ze kunnen snel breken, waardoor er vocht in de tegel kan trekken. Uiteindelijk zorgt dit voor indringing in de ondergrond. Voor een hygiënische ruimte kunt u dus het beste HACCP panelen gebruiken.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Oplossingen voor hygiënische ruimte in Amsterdam

  Er bestaan veel oplossingen om een hygiënische ruimte in Amsterdam te verwezenlijken met HACCP panelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een systeemplafond met polyester panelen als inlegpaneel. Dit is een geschikte optie wanneer u graag boven het plafond wilt zijn, bijvoorbeeld om kabels weg te werken of om aanpassingen te doen boven het plafond. Heeft u een fabriek waar veel met water en hoge druk gereinigd wordt? Dan is een vloeistofdicht hygiënisch plafond een betere optie. Polyester panelen worden blind aan het bouwkundige plafond bevestigd en kunnen met elkaar verbonden worden middels een kit of 2-componenten verbinding.

  hygiënische plafondpanelen

  HAP kijkt mee naar een oplossing!

  Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn om bij u in Amsterdam een hygiënische ruimte te creëren. Voor ons is geen enkele situatie te gek. Dankzij onze HACCP panelen hebben wij overal een hygiënische oplossing voor. Heeft u ook een hygiënische wand- en plafond afwerking nodig? Vraag gerust een offerte aan. Het aanvragen van een offerte is net als een bezoek aan uw locatie altijd geheel vrijblijvend.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  Visindustrie

  Werkplaatsen

  Magazijnen

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware