Wanden vergelijken

De meerwaarde van hoogwaardige glasvezelversterkte polyester

Glasvezelversterkte polyester wanden lijken erg op elkaar. Toch zijn er een aantal factoren waarop substantiële verschillen bestaan. Deze meerwaarde lichten wij u als klant bij HAP graag toe. Wij streven er uiteraard naar het juiste materiaal te kiezen voor onze glasvezelversterkte polyester platen met HACCP certificering en hebben daarom onderzocht welk materiaal voor ons het meest geschikt is. In dit artikel vertellen we u daarom wat de grootste voordelen zijn van onze HACCP wanden ten opzichte van andere HACCP wanden.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Kenmerken HACCP panelen

  Belangrijke certificering

  Onze Glasbord® wanden zijn de enige glasvezelversterkte polyester wanden met een HACCP International certificaat, het certificaat afgegeven door de internationale HACCP keurmerkorganisatie. Naast dit keurmerk zijn onze HACCP wanden ook de enige met een Greenguard Gold certificaat. Dit certificaat toont aan dat de glasvezelversterkte polyester wanden van HAP onafhankelijk getest zijn op uitstoot en dus niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Goud is het hoogst haalbare keurmerk. Daarnaast voldoen onze producten ook aan de Amerikaanse richtlijnen USDA en ASTM. Keurmerken zijn theoretisch, maar zeggen natuurlijk genoeg, want een keurmerk krijgt u niet zomaar!

  Andere voordelen van HAP

  De HACCP wanden van HAP zijn extreem krasvast. Dit komt door de Surfaseal-laag waarmee onze wanden zijn voorzien. Deze bescherming zorgt ervoor dat het materiaal te allen tijde onaangetast blijft door invloeden van buitenaf. Daarnaast bevatten onze HACCP wanden ook hygiënische voordelen, zoals:

  • Makkelijk, snel en voordelig schoonmaken
  • Er zijn geen speciale reinigingsmiddelen nodig
  • Zeer lage microbiële belasting
  • Voldoet aan alle hygiëne- en kwaliteitseisen
  • Samenstelling van materialen perfect voor elke toepassing

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Wereldwijd toonaangevende kwaliteit

  De glasvezelversterkte polyester wanden met HACCP keurmerk van HAP zijn de enige met een officiële FM Global Approval certificering. Deze Amerikaanse certificering van FM Global is wereldwijd toonaangevend en wordt daarom door veel internationaal opererende bedrijven als kwaliteits- en veiligheidskeurmerk geëist. Het uiteindelijke doel van deze normen is in principe hetzelfde, namelijk aangeven dat de gecertificeerde producten voldoen aan bepaalde gestandaardiseerde kwaliteits- en veiligheidscriteria. Zeker zijn van een hoge kwaliteit die voldoet aan alle mogelijke kwaliteits- en veiligheidsnormen? Kies dan voor de HACCP wanden van HAP!

  Meer weten? Neem contact op!

  Wilt u meer weten over de verschillende typen wanden? Of wilt u bijvoorbeeld Glasbord met FRP panelen vergelijken? Neem dan gerust contact op voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 0314-391814 of door een mail te sturen naar info@hapbv.nl.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  systeemplafond montage voor slagerijen

  Visindustrie

  hygiënische vloeren wanden en plafonds voor vishandels

  Werkplaatsen

  deuren vloeren wanden en plafonds voor logistiek

  Magazijnen

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware