HACCP wandafwerking Groningen

HACCP Wandafwerking in Groningen

Het toepassen van hygiënische wandpanelen Amsterdam zorgt voor schoonmaak gemak en het makkelijker te handhaven HACCP-systeem binnen uw ruimte. HACCP-panelen worden vaak toegepast in Amsterdam. In Amsterdam is de voedingsindustrie een hele grote markt, wie herkent de straten niet, je kunt bijna nergens heen kijken of je ziet geen horecagelegenheid.

Deze horecagelegenheden hebben allemaal een keuken of ruimte welke moet voldoen aan de hygiënevoorschriften. HACCP-panelen Amsterdam zijn dan ook van groot belang om aan hygiëne-eisen te kunnen voldoen.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Wandafwerking Groningen

  Kwaliteit van tegelwanden of pvc schroten verzwakt

  Heeft u nog oude tegelwanden in uw keuken, sanitaire ruimte of bakkerij? Uiteraard zijn dit maar een paar voorbeelden van ruimtes waar dit van toepassing kan zijn. Tegelwanden worden vaak poreus naar verloop van tijd, voegen breken eruit en blijven altijd vocht opnemen. Dit is een goede plek voor bacteriën en schimmels om zich te ontwikkelen. Daarnaast zijn tegelwanden en pvc schroten niet kras- en stootvast wat ervoor zorgt dat er holle ruimtes ontstaan achter de wand waar geen zicht op is. Een ruimte waar geen zicht op is, kun je niet beheersen en past niet uw HACCP richtlijn. Door te kiezen voor Plafond platen Groningen, Bakkerij wanden Groningen, HACCP wandafwerking Groningen of HACCP plafondafwerking Groningen van deze tijd, kiest u voor een duurzame oplossing welke voor jaren gegarandeerd is.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  De beste keus voor uw hygiënische wanden en plafonds!

  De voordelen van FRP (glasvezelversterkte polyester) zijn enorm en biedt een duurzame oplossing waarin u jaren niet meer om hoeft te kijken naar de HACCP wandafwerking Groningen of de HACCP plafondafwerking Groningen. De platen zijn kras- en stootvast en er kan geen vocht of ongedierte in of door de platen trekken. De mogelijkheden zijn altijd afhankelijk van uw situatie, gaat u nieuw bouwen, verbouwen of renoveren en wat zijn de eisen waaraan de ruimte moet voldoen? Dit bepaald mede welke hygiënische panelen we in Groningen kunnen toepassen.

  Plafond afwerking Groningen

  HAP denkt met u mee in Groningen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op en we gaan samen met u in de omgeving Groningen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  systeemplafond montage voor slagerijen

  Visindustrie

  hygiënische vloeren wanden en plafonds voor vishandels

  Werkplaatsen

  deuren vloeren wanden en plafonds voor logistiek

  Magazijnen

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware