Hygiënische Panelen in Zorginstellingen

Wand- en plafondpanelen voor zorginstellingen

De zorg is een grote en belangrijke sector binnen Nederland. Door de vergrijzing zullen er in de toekomst steeds meer oudere mensen zorg nodig hebben en zal de groei van zorginstellingen toenemen.

In de verzorging is hygiëne een hot item, hier spelen andere zaken als in de foodsector maar in de basis komen veel van dezelfde zaken terug denk bijvoorbeeld aan HACCP Hygienische wandpanelen. Doelstelling in een verzorgingstehuis of zorgverlening centrum is om min mogelijk ziekteverwekkers en bacteriën in leven te houden of kans tot leven te geven.
Hygienische wandpanelen en Hygienisch plafond in de zorgsector krijgen veel te verduren.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  HACCP panelen zorginstellingen

  HACCP in zorginstellingen

  In een zorginstelling wordt vaak al wel rekening gehouden met de keuzen voor de zorg wanden en Hygienisch plafond. HACCP-panelen worden vaak toegepast in de zorgsector. Deze zorginstellingen hebben allemaal één of meerdere ruimten welke moet voldoen aan de hygiëne voorschriften, denk bijvoorbeeld aan de sanitaire ruimten zoals badkamer of toiletten. HACCP-panelen en Hygienisch plafond zijn dan ook van groot belang om in deze sanitaire ruimten aan hygiëne-eisen te kunnen voldoen.

  Schokbestendige wanden en krasvast

  Al vele jaren is PVC hier een veel gebruikt materiaal, maar is niet in hoge mate schokbestendig en krasvast. U herkent waarschijnlijk in een zorginstelling wel de hygiënische wanden waar de krassen op staan of waar deuken in zitten omdat er bedden en karren tegen de zorg wanden zijn gereden. HACCP Hygienische wandpanelen van pvc worden ook gezien als minder toepasbaar omdat er veel weekmakers in pvc verwerkt zijn, dit kan kwetsbaar zijn voor de gezondheid.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  HACCP-panelen Zorginstellingen

  HACCP Hygienische wandpanelen en Hygienisch plafond zorginstellingen van HAP zijn uitermate geschikt voor toepassingen in de Sanitaire ruimte zoals de badkamers of toiletten waar veel schoongemaakt moet worden en strenge hygiëne richtlijnen gelden, zoals ziekenhuizen, farmaceutische industrie. HACCP-panelen zorginstellingen zijn kras- en stootvast en kunnen vloeistofdicht verwerkt worden tegen huidige wanden.

  HACCP-wanden zorginstellingen en kunnen direct verlijmd worden over het bestaande tegelwerk in de Sanitaire ruimte, sandwichpanelen, gipsplaten, hout. De ondergrond dient altijd op locatie beoordeeld te worden op geschiktheid.

  Advies op locatie of een geheel vrijblijvend offerte op maat voor uw bakkerij? Neem gerust contact met ons op!

  HAP kijkt samen naar de oplossing

  HAP komt graag vrijblijvend bij u langs en bekijkt samen wat de mogelijkheden zijn voor uw HACCP hygiënische wanden zorginstellingen in de Sanitaire ruimte of uw Hygiënische plafonds zorginstellingen. De situatie is nooit te gek voor een goede hygiënische oplossing van HAP BV. Het bezoek aan uw locatie en het advies + offerte is altijd geheel vrijblijvend.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  systeemplafond montage voor slagerijen

  Visindustrie

  hygiënische vloeren wanden en plafonds voor vishandels

  Werkplaatsen

  deuren vloeren wanden en plafonds voor logistiek

  Magazijnen

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware