Kunststof panelen gemonteerd in Eindhoven

HACCP panelen in Eindhoven

Ruimtes waar schoongemaakt wordt omdat er met producten gewerkt wordt die hygiënisch moeten zijn dienen afgewerkt te worden met een wandafwerking paneel Eindhoven wat bestand is tegen de wijze van schoonmaken. Een carwash heeft vaak met weersinvloeden te maken, in de zomer warm en in de winter koud. De chemicaliën en schoonmaakmiddelen die hier gebruikt worden moeten niet door een HACCP systeem wand heen kunnen.

Een laboratorium of voedingsmiddelen bedrijf heeft weer te maken met heel andere eisen aan een panelen plafond Eindhoven of aan een wandafwerking paneel Eindhoven. Er kunnen bijvoorbeeld ook eisen in uw branche zijn dat er over- of onderdruk aanwezig kan zijn. Dit is allemaal realiseerbaar.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  HACCP panelen eindhoven

  Kies voor de juiste oplossing

  Door goed te inventariseren waar uw bedrijfsruimte of bedrijfspand aan moet voldoen en wat er precies gebeurt in uw ruimte, weet u ook waar de wandafwerking Eindhoven aan moet voldoen. Bekijk eens zorgvuldig uw schoonmaakmiddel, de chemicaliën waarmee u werkt en hoe vaak alles wordt toegepast.

  Na een zorgvuldige oriëntatie kan er een gedegen advies volgen. Hiermee kiest u voor het juist haccp plafondpaneel Eindhoven en kunt u ook uw juist wandafwerking paneel Eindhoven kiezen.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Welk paneel past bij u?

  Heeft u een ruimte waar ook het uiterlijk een rol speelt, ook dan kan HAP u een passend paneel bieden. Onze Varietex en design platen zijn bijna in alle kleuren en designs te leveren. Dit zorgt ervoor dat uw wandafwerking paneel Eindhoven de juiste combinatie is tussen design en hygiëne. Varietex HACCP systeemwand Eindhoven zijn tot in de kern gekleurd, dit betekent dat de wanden ook kras- en stootvast zijn, ze zijn leverbaar in verschillende structuren zoals zand en linnenstructuren. Zie hiervoor de filmpjes en informatie op onze website.

  HACCP wanden

  HAP is vaak in Eindhoven te vinden!

  Door de service in de complete Benelux is HAP ook vaak te vinden in Eindhoven, we proberen altijd meerdere bezoeken in de buurt te plannen waardoor u nooit lang hoeft te wachten op een afspraak. Heeft u plannen en weet u al exact wat u wilt of heeft u vrijblijvend advies nodig? In beide gevallen komen wij graag de situatie samen met u bekijken waarna we een vrijblijvende offerte uitbrengen. Uiteindelijk hopen we dat ons aanbod voor beide partijen goed aansluit en helpen we u graag in 1 HAP van advies tot realisatie.

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  systeemplafond montage voor slagerijen

  Visindustrie

  hygiënische vloeren wanden en plafonds voor vishandels

  Werkplaatsen

  deuren vloeren wanden en plafonds voor logistiek

  Magazijnen

  Borgesius kiest wanden en plafonds van HAP BV
  huuskes
  SCA belgie kiest voor HAP BV
  de echte bakker kiest voor HAP BV montage
  burger king
  hygiënische wanden en plafonds voor McDonald's
  wanden en plafonds voor Ben & Jerry
  subway
  Brand
  panelen en wanden voor KFC
  Johma
  Plukon food group kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Storteboom kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Friesland Campina kiest deuren wanden en plafonds van HAP BV
  Vion
  De Gildeslager kiest wanden en plafonds van HAP BV
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware