Hygienische wandafwerking Den Haag

HACCP Wanden > Den Haag

Hygiënische wandafwerking in Den Haag

Wist u dat de regio Den Haag één van de dichtstbevolkte regio’s van Nederland is? Omdat hier veel gebeurt, is HAP veel in deze regio actief. Er zijn veel horecagelegenheden, veel fabrieken voor voedingsmiddelen en medicijnen en veel autowasstraten. Te veel om op te noemen, maar wel allemaal panden en ruimtes waar hygiënische wandafwerking noodzakelijk is. Daarom vertelt HAP u graag meer over hygiënische wandafwerking in Den Haag met HACCP wanden.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  m2 wanden

  m2 plafond

  Voorkom hygiëne problemen rondom Den Haag

  Heeft u nieuwbouwplannen, verbouwplannen of renovatieplannen in Den Haag? In al deze situaties is het belangrijk dat u goed nadenkt over een hygiënische wandafwerking. HAP kan u hierbij helpen met een foodsafe afwerking of design wanden en plafonds. Traditioneel wordt vaak gekozen voor stalen sandwichpanelen, tegels of een coating. Maar deze systemen brengen risico’s met zich mee wat betreft de hygiëne. Een tegelwand is bijvoorbeeld niet bestand tegen krassen of stoten en door de poreuze voegen wordt vocht opgenomen. Dit zorgt voor schimmel en bacteriegroei, wat nadelig is voor de hygiëne.

  Hygiënische wand- of plafond afwerking nodig?

  Hygiënische wandafwerking Den Haag

  Diverse mogelijkheden voor HACCP wanden

  Voor een hygiënische wandafwerking in Den Haag kunt u een foodsafe afwerking toepassen. Dit kan door hap verzorgt worden met verschillende materialen. Glasvezelversterkte polyester platen bijvoorbeeld, zijn uitermate geschikt om als HACCP wanden te gebruiken. Tijdens verbouwingen of renovaties kan deze hygiënische wandafwerking direct verlijmd worden over de bestaande wanden.

  In een nieuwbouw situatie kunt u kiezen voor sandwichpanelen met glasvezelversterkte polyester platen. Deze panelen worden opgebouwd uit een isolatielaag waarin alle materialen en diktes mogelijk zijn. De panelen voldoen aan alle eisen, zowel brandeisen als isolatiewaardes.

  Hygiënisch plafond in Den Haag

  Sandwichpanelen zijn ook toe te passen als hygiënisch plafond in Den Haag. Ze zijn geschikt om als verlaagd plafond te gebruiken. Dit plafond kan ook beloopbaar uitgevoerd worden. Een andere optie is om een systeemplafond toe te passen met hygiënische plafondplaten van glasvezelversterkte polyester. Deze plafondplaten zijn leverbaar in diverse kleuren en zijn zelfs in een vaatwasser of met een hoge druk reiniger te reinigen.

  HAP kijkt samen met u naar uw wensen

  Zoals u hierboven kort leest, is een hygiënische wandafwerking in Den Haag of een foodsafe afwerking van veel factoren afhankelijk. Elke situatie is anders. De specialisten van HAP kijken graag vrijblijvend mee naar uw situatie. Na het beoordelen van de situatie brengen we een specifiek en vrijblijvend advies uit. We helpen u graag verder, in 1 hap van advies tot realisatie!

  Producten en toepassingen

  Meer toepassingsgebieden

  Onze hygiënische oplossingen zijn ook o.a. toepasbaar binnen de volgende branches:

  Slagerij

  Visindustrie

  Werkplaatsen

  Magazijnen

  huuskes
  burger king
  subway
  Brand
  Johma
  Vion
  Slagerij
  Pepsico
  Keurslager
  Aware